🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

bu bilginin kaynağını atabilir misin çok merak ettim ilk defa duydum da
1000187372.webp

Ucuz etin haynisi yenmez derler bunda kesin var birşeyler sonradan sorun çıksa garanti ilgilenirmi pek sanmam

şansıma 100tl kupon gelmiş :D zarardayım

Birde değişim için 6 olmasımı lazım? Saçma bence.
kutuya zarar vermezsek iade aldıklarını mesajda belirtmişler. ben kutu çok dikkatli açıp bakacam. sağlam gelirse kullanacam bakalım.

kutuya zarar vermezsek iade aldıklarını mesajda belirtmişler. ben kutu çok dikkatli açıp bakacam. sağlam gelirse kullanacam bakalım.
İndirim devam ederse bende alacağım kumar oynamak gibi olacak ama ölü pixel çıkmaz ise kullanılır monitör

İndirim devam ederse bende alacağım kumar oynamak gibi olacak ama ölü pixel çıkmaz ise kullanılır monitör
panel forumda denildiği kalite de ise f/p kralı kalıyor :) tavsiye edilir yani. bakalım ilk marka deneyecek kobaylar bizleriz gibi duruyor :D

panel forumda denildiği kalite de ise f/p kralı kalıyor :) tavsiye edilir yani. bakalım ilk marka deneyecek kobaylar bizleriz gibi duruyor :D
Deneyin de geri dönüş yapın ona göre alalım, ben halihazırda ekran kartı almadığım için riske girmek istemiyorum.
Fakat gerçekten f/p ise alırım 6taksit çerez parasına.

alan arkadaşlar muhakak youtube a inceleme çeksin hiç incelemesi yok tr de birileri yapsın iyi olur bizde gönül rahatlıgı ile önerelim ciddden şu dönemde 6000 bandına 2k iyi monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri