bu bilginin kaynağını atabilir misin çok merak ettim ilk defa duydum da
bu bilginin kaynağını atabilir misin çok merak ettim ilk defa duydum da
almaktan vazgeçtim 6 piksel ve üzeri ne demek şansımıza 5 tane denk gelir bizim
Ben de düşünüyordum fiyat/özellik olarak çok mantıklı ama şanssızlık üst seviyede olduğu için en fazla ölü piksel olan denk gelir.almaktan vazgeçtim 6 piksel ve üzeri ne demek şansımıza 5 tane denk gelir bizim
Birde değişim için 6 olmasımı lazım? Saçma bence.almaktan vazgeçtim 6 piksel ve üzeri ne demek şansımıza 5 tane denk gelir bizim
kutuya zarar vermezsek iade aldıklarını mesajda belirtmişler. ben kutu çok dikkatli açıp bakacam. sağlam gelirse kullanacam bakalım.Birde değişim için 6 olmasımı lazım? Saçma bence.
İndirim devam ederse bende alacağım kumar oynamak gibi olacak ama ölü pixel çıkmaz ise kullanılır monitörkutuya zarar vermezsek iade aldıklarını mesajda belirtmişler. ben kutu çok dikkatli açıp bakacam. sağlam gelirse kullanacam bakalım.
panel forumda denildiği kalite de ise f/p kralı kalıyorİndirim devam ederse bende alacağım kumar oynamak gibi olacak ama ölü pixel çıkmaz ise kullanılır monitör
Deneyin de geri dönüş yapın ona göre alalım, ben halihazırda ekran kartı almadığım için riske girmek istemiyorum.panel forumda denildiği kalite de ise f/p kralı kalıyortavsiye edilir yani. bakalım ilk marka deneyecek kobaylar bizleriz gibi duruyor
![]()