NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,821
Kuveyt kartla 9taksit artı 350altin puan (cashback) ile 6k geldi. İnşallah ölü piksel ile karsilasmam
hayırlı olsun alınca konusunu açın merak eden çok var monitörüKuveyt kartla 9taksit artı 350altin puan (cashback) ile 6k geldi. İnşallah ölü piksel ile karsilasmam
Tamam hocamhayırlı olsun alınca konusunu açın merak eden çok var monitörü
Sonradan ölü piksel çıkanlar olmuş.Kuveyt kartla 9taksit artı 350altin puan (cashback) ile 6k geldi. İnşallah ölü piksel ile karsilasmam
bu monitörün önceki konusunda 10 sayfa konuşuldu alan deneyimini paylaşan 2-3 kişi var zaten onlara göz atabilirsinhayırlı olsun alınca konusunu açın merak eden çok var monitörü
bence inanılmaz mantıksız bir karar olur gözle görülür inanılmaz bir fark olmayacak zaten çok fark olan 2 monitörde değiller o kadar para verilmezHocam, Asus’un bu monitörü gerçek 10-bit. Aralarındaki özellik farkına rağmen iki kat para verip asus almak mantıklı mı? https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a.html
Sonradan derken, örnek 1 ay sonra ölü piksel mi gozukmusSonradan ölü piksel çıkanlar olmuş.
onları görmedim ama inceleme oalrak birisi net atarsa iyi olur diye düşündümbu monitörün önceki konusunda 10 sayfa konuşuldu alan deneyimini paylaşan 2-3 kişi var zaten onlara göz atabilirsin
bu bilginin kaynağını atabilir misin çok merak ettim ilk defa duydum daSadece 1 tane ölü piksel çıkarsa değişim olmuyormuş ama 14 gün içinde çıkarsa iade edebiliyorsunuz. Dell gibi markalarda da aynı durum var değişim için en az 5 ölü piksel istiyorlar.