Mtnogl
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
ürünü aktıf olarak kullanıyorum 4kya aldım ve çok memnunum kuponla veya kart kampanyasına bakmayı unutmayın
bu butcedeki tek 2k monıtor
Panel ömrü nasıl acaba. LG 27" FHD monitörümü satıp buna geçsem pişman eder mi?ürünü aktıf olarak kullanıyorum 4kya aldım ve çok memnunum kuponla veya kart kampanyasına bakmayı unutmayın
o paraya orta şeker fhd monitörler varken iyiymişürünü aktıf olarak kullanıyorum 4kya aldım ve çok memnunum kuponla veya kart kampanyasına bakmayı unutmayın
ktc koklu bir firma uzecegını sanmıyorum ama 11750 saatte iyi sürePanel ömrü nasıl acaba. LG 27" FHD monitörümü satıp buna geçsem pişman eder mi?
Bendeki LG de 11750 saat ekran sürem var. 7/24 açık kalıyor kapatmıyorum. Garanti durumları nasıl?
11750 saatte bana mısın demediktc koklu bir firma uzecegını sanmıyorum ama 11750 saatte iyi süre
hocam model işmi cok karısık 3ms verdiği test var ama dediğim gibi farklı modelde olabiliyorBen de bundan alacaktım da 7MS tepki süresi çok fazla geld
2k monitor için bedava fiyat denebilir ama beklenti meselesi11750 saatte bana mısın demediEn ufak sıkıntı yaşamadım. LG bu konuda kendini kanıtlamış bir marka.
Bende 2013 Yılında Çıkan Bu 144 Hz Monitör Var 33.727 Saat Kullanılmış Ve 24 Saat Açıkta Bırakmıyorum11750 saatte bana mısın demediEn ufak sıkıntı yaşamadım. LG bu konuda kendini kanıtlamış bir marka.
Hocam bir kaç sorum varürünü aktıf olarak kullanıyorum 4kya aldım ve çok memnunum kuponla veya kart kampanyasına bakmayı unutmayın
20 hz'i hissetmiyeceksiniz emin olun120Hz olsa almıştım
olu pıksel 1 adet cıktı cok yakından belli oluyorHocam bir kaç sorum var
1)Gsync var mı?
2)Ölü piksel var mı?
3)Ghosting var mı?
4)Işık sızması var mı? Varsa ne düzeyde rahatsız felan ediyormu oyunlarda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20 hz'i hissetmiyeceksiniz emin olun