Neler Yeni

Küçük Kardeşim için F/P Akıllı Saat Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp Ensar Nişancı
Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Bütçe olarak fikriniz yoksa yardımcı olmamız mümkün değil.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kız kardeşimin doğum günü onun için güzel fiyatıda uygun bir akıılı saat önerir misiniz? pek anlamıyorum bütçe olarak da bi fikrim yok
Ucuz fiyata akıllı saattense akıllı bileklik almak daha mantıklı mi band 5 önerimdir.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Mi band 4 kullanıyordum idare eder

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kullanacak güzel kardeşimizin yaşı kaç? Aklınızda herhangi bir model var mı? Yardımcı olmak isterim.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
mi band 4 veya bütçe yükseltirseniz mi band 5 saat çakma alırsınız anca bu bütçeye.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
100-500 TL arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar iyi diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eyüp Ensar Nişancı
Arkadaşından özenmiş demekk,. Arkadaşındaki model neymiş? Önerileri yaparken göz önünde bulunduralım.
Daha 7 yaşında ne model olduğunu bilmiyor ama kamerası felan olduğunu arama yapabildiğimi söylüyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Daha 7 yaşında ne model olduğunu bilmiyor ama kamerası felan olduğunu arama yapabildiğimi söylüyor
Küçük kardeşimiz heves etmiş belli ki. O yaşta bir çocuğun bu tür bir cihaza bağlı kalacağını pek sanmıyorum. İsterseniz bir süre bekleyin. Hevesi geçtiğinde unutacaktır zaten.

İlle de alacağım derseniz, Alcatech Q90 modeli vardı bir arkadaşımızın çocuğunda. Belki işinize yarayabilir. GPS, SIM kart, Görüntülü konuşma, Arama yapabilme ve cevaplayabilme gibi seçenekleri vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alcatech Q90 Dokunmatik GPS-Telefon Akıllı Çocuk Saati - Fiyatı (hepsiburada.com)

Görüntülü konuşma yokmuş bu arada.

Top Bottom