Kucuk kardesime (13) telefon alicam butce 8-9 k oyun icin

Fazla oynandığı takdirde (benim yaptığım gibi) ısınma ile lehimler patlayıp anakart arızalanıyor realme 10 alın yeter
Realme 10 kotu gibi yenilenmis a54 s20 plus yada s21 hangisi daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazla oynandığı takdirde (benim yaptığım gibi) ısınma ile lehimler patlayıp anakart arızalanıyor realme 10 alın yeter

Yenilenmiş telefon önermiyorum ikinci el alin daha iyi
Taksitli ama 2. Elde guvenemiyorum

Daha once almistim yenilenmis gayet iyi gekdi

Realme 10 daha iyi olur yenilenmiş alma hocam

Xiami redmi 11s de alabilirsin

snapdragon 890 ve 8gb ram var yüksek ihtimal 120fps oynatmaz ama 90 - 75 arası oynatır Realme cihazlarada bakabilirsin ama x3 pro nun gücü daha yüksek.
Snapdragon 890 olması çok iyiymiş. :unsure:
A54, S20+, S21 Exynos SoC'lu (eğer ki böylelerse) olduklarından ve eski olup üstüne yenilenmiş olduklarından çok iç açıcı model değiller.
Realme 11 ve Realme 10 90 Hz bu arada, eğer ki oyunda 120 FPS alınırsa en fazla 90 FPS algılanabilecek. Sorun değil, her iki durum da memnun eder (Redmi Note 11S de 90 Hz ekrana sahip).

arkadaşların dediği gibi kronik sorunu var ise direkt realme al fps farkı max 5-10 olacaktır riske girmeye değmez.

ve dediğim gibi oyun oynayacaksa tabletlerin performansı çok daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
Realme 10 daha iyi olur yenilenmiş alma hocam

Xiami redmi 11s de alabilirsin
Redmi serisi kronik diyorlar yenilenmis aldim ben daha once gayet performansliydi bundan bi 2-3 sene once

arkadaşların dediği gibi kronik sorunu var ise direkt realme al fps farkı max 5-10 olacaktır riske girmeye değmez.

ve dediğim gibi oyun oynayacaksa tabletlerin performansı çok daha iyi oluyor.
Hocam kardesimle konustum fpsler ssbit var yani belirli 60 120 var 120 istiyormus

Redmi serisi kronik diyorlar yenilenmis aldim ben daha once gayet performansliydi bundan bi 2-3 sene once

Hocam kardesimle konustum fpsler ssbit var yani belirli 60 120 var 120 istiyormus
eğer telefonu varsa tablet alabilirsiniz 11kya poco pad var ama. 9kya note 10s var pubgda 60 fps standoffu bilmiyorum.

snapdragon 890 ve 8gb ram var yüksek ihtimal 120fps oynatmaz ama 90 - 75 arası oynatır Realme cihazlarada bakabilirsin ama x3 pro nun gücü daha yüksek.
890 mı varmış biş niye bilmiyoruz?

o bantta telefon yok, önerilenler 2 yıl dayanır en fazla

890 mı varmış biş niye bilmiyoruz?

o bantta telefon yok, önerilenler 2 yıl dayanır en fazla
araştır bak :D çok basit.

sabit değil hocam fps desteklemesi var pc gibi düşün telefon 120 destekliyorsa 120 fps verecek garantisi yok 120 destekliyordur sadece bunun gücü işlemciye , rame ve ısı değerlerine göre değişiyor ha garanti +60 fps verir orası öyle.

ikinci el ve yenilenmiş s20fe s21fe yeni nothing 1

X3 pro Alınır mı? sizce?
x3 pro kronik sorunlu ve eski bir telefon 2 ay önce anakartı bozuldu

s20 fe kullanıyorum zamanına göre aşırı performanslı ve güzel bir cihaz tavsiye ederim.

s20 fe kullanıyorum zamanına göre aşırı performanslı ve güzel bir cihaz tavsiye ederim.
x3 proda sorun yaşayan biri daha çıktı forumda bence almayın.

araştır bak :D çok basit.

sabit değil hocam fps desteklemesi var pc gibi düşün telefon 120 destekliyorsa 120 fps verecek garantisi yok 120 destekliyordur sadece bunun gücü işlemciye , rame ve ısı değerlerine göre değişiyor ha garanti +60 fps verir orası öyle.
890 yok :D

S20 fe yerine s21 plus nasil olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,336
Üyeler
187,182
Son üye
besyuzonalti
Geri