Neler Yeni

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Küçük şeylerle yetinmek istemiyorsan, daha çok çalışıp daha çok şeylerle mutlu olabilirsin. Ailen sana elinden geldiğince bakıp büyütmüştür. Daha iyisini yapabilmek senin elinde.
Usta çocuk bilgisayar istemiş neyine nasıl çok çalışsın neyin daha iyisinden bahsettin burada .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
6 yıl iyi ya ben yanlış hatırlamıyorsam 2007-2008 civarından beridir E2180 kullanıyorum hatta o zamanki parçalardan hepsi değişti zamanla tabi zamanları hatırlamıyorum eski neyse hatta anakart bile değişti ve benim şansıma yanında verdikleri işlemci yine e2180... :ROFLMAO:🤭🤭 5-10 yıl civarı boyunca tek değişimler sanırım geforce 6200( 2007-2008 civarında PC'yi aldığımızda X1650 vardı fakat bozuktu.) sonra baya uzun süre gma 3100 en sonunda birkaç aydır geçtiğim X1650 pro var onu da başkasından aldım fakat ekstreme küçük şey olduğu için yetinmek değil ilk kez gerçek bir karta geçeceğim diye aşırı heyecanlıydım... :alien::alien: tabi alınabiliyorsa ve lazımsa/gerekliyse alınması gerekir orası ayrı... :alien:
yok işte olmuyor hep eski parçalar hep eski şeyler

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
i5 5200u geforce 920m 4gb ram 500gb harddisk diyecem SENDEN KÖTÜLERİĞ VAR diyip geçiştireceksin o yüzden kendi hayal aleminde takılmaya devam et
Onunla witcher 3, gta 5 bile oynarsın yuh be. Büyüdüğün zaman kendi paranı kazanmaya başlayınca alırsın güzel bir sistem paran varsa al. Allah bilir ay sonunu zor getiriyorsunuzdur. Getirmeseniz bile her an her şey olabilir bir kenarda her zaman para tutmak gerekir. 10 TL m var 10 TL'sini de harcayamam. Babana yardım et biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Usta çocuk bilgisayar istemiş neyine nasıl çok çalışsın neyin daha iyisinden bahsettin burada .d
onlarında haklı sebepleri var tabii çok üstlerine gitmiyorum ama bazen gerçekten cimrilik yaptıkları olup gözüme çarpıyor

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Babanın o an alacak bir durumu yok ise bunu kabullenip içinde bastırmaktan başka bir çare yok, olay bundan ibaret. Bazıları durumu olsa bile almayabiliyor bunun sebebi önceliklerin olması olabilir, bu gibi sebepler dışında almaması garipsenmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Onunla witcher 3, gta 5 bile oynarsın yuh be. Büyüdüğün zaman kendi paranı kazanmaya başlayınca alırsın güzel bir sistem paran varsa al. Allah bilir ay sonunu zor getiriyorsunuzdur. Getirmeseniz bile her an her şey olabilir bir kenarda her zaman para tutmak gerekir. 10 TL m var 10 TL'sini de harcayamam. Babana yardım et biraz.
allah aşkına açda göster kardeşim verdiğin örnekler gta 2013 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 8 yıl oldu benim laptoptan eski
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babanın o an alacak bir durumu yok ise bunu kabullenip içinde bastırmaktan başka bir çare yok, olay bundan ibaret. Bazıları durumu olsa bile almayabiliyor bunun sebebi önceliklerin olması olabilir, bu gibi sebepler dışında almaması garipsenmeli.
üzerlerine gitmiyorum zaten bir amacı yok

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kardeşim benim 8 yıl intel pentium işlemci 2 gb ram 512 mb ekran kartıyla takıldım. Üniye giderken Kendime laptop aldım. Üni bitti, onu sattım telefon aldım üstüne 90 k kredi öderken masa üstü pc'de topladım. Sözün özeti ya sana sunulanı kabul edersin, ya da daha fazlası için çalışırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
İnsanlık her zaman aç gözlü, iyi bir şeye sahip olduğumuz zaman daha iyisini isteriz. Olay tamamen bu bence.
Aslında bu söz çok doğru doğru bundan 7 ay önce 1070 li sistem toplamıştım şimdi ise Allah'ın izniyle 4-5 ay içinde şuanki sistemi satıp biraz daha para ekleyip rtx 3070 li bir sisteme geçmeyi düşünüyorum inşallah bundanda daha iyisini istemem

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Aslında bu söz çok doğru doğru bundan 7 ay önce 1070 li sistem toplamıştım şimdi ise Allah'ın izniyle 4-5 ay içinde şuanki sistemi satıp biraz daha para ekleyip rtx 3070 li bir sisteme geçmeyi düşünüyorum inşallah bundanda daha iyisini istemen
1070 sistem günümüz şartlarında gayet güzel biz daha çok eski laptoplardan bahsediyoruz ama tabiiki her fikre açığım

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Kardeşim benim 8 yıl intel pentium işlemci 2 gb ram 512 mb ekran kartıyla takıldım. Üniye giderken Kendime laptop aldım. Üni bitti, onu sattım telefon aldım üstüne 90 k kredi öderken masa üstü pc'de topladım. Sözün özeti ya sana sunulanı kabul edersin, ya da daha fazlası için çalışırsın.
ÇOCUK bu yaşında işe mi girsin usta ? Üniye gitse zaten babasından istemezdi kendi çalışıp toplardı ?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
allah aşkına açda göster kardeşim verdiğin örnekler gta 2013 de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 8 yıl oldu benim laptoptan eski
Mesaj otomatik birleştirildi:

üzerlerine gitmiyorum zaten bir amacı yok
Bak dostum, oynanabilecek o kadar güzel oyun varken sırf yeni oyunları oynayamıyorsun diye ağlamaya lüzum yok. Sadece rdr 2, cyberpunk mı oynamak istiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
günümüz için yetse ben gene tamamım kimse bana eski pc örneği vermesin ama benim laptopum günümüz uygulamaları için bile yetersiz bunu kabullenmek yerine her seferinde daha kötüsünün örneğini vermek işleride dahada kötüleştriiyor

Top Bottom