Neler Yeni

Kücük yasta fitnesse baslamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Enes Buğra Damar
Sence ağır kiloya girecek midir?
vücudu geliştikçe daha hırslanıp daha çok ağırlık kaldıracak.Ben 17 yaşımda başladım şuan boyum 1.95 kilom 105 gayet fit bir vücudum var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mertcan
gelişim çağındaki çocuklar için ağır kilolarla yapması ciddi mana da riskli.İlerde boyu 1.60-1.70 de kalırsa şaşmam
Şuan boyu 1.70 artirabildigim kadar fazla agirlikla calisip güç kazanmak isitiyorum sakincasi olurmu sizce

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
Şuan boyu 1.70 artirabildigim kadar fazla agirlikla calisip güç kazanmak isitiyorum sakincasi olurmu sizce
15 yaşımda 3 ay maksimal kuvvet programı uyguladım ve o 3 ay boyunca boyum 4.5 cm uzadı

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
15 yaşımda 3 ay maksimal kuvvet programı uyguladım ve o 3 ay boyunca boyum 4.5 cm uzadı
yeri geldi 100kilo squata girdim yeri geldi 50 kilo overhead pressde yaptım

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Yaşım 15 evde 5 kiloluk dumbellerle bir çok haraketi yapabliyorum kilom 78 bara 35 kilo ekliyip squat yapiyorum ben press yapiyorum hareketler biraz kısıtlı daha detaylı yapmak icin fitnesse yazilmak istiyorum bide yag oranin biraz fazla onu dusurmrk icin önerileriniz varmidir yazilmalimiyim sizce
Boyun uzmaaz bidaha vücudunu salam yeter yani fazla kilo alma dengeli fln beslen sidmiden baslarsan boyun uzamaz 20 tasinda fln basla

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
eğer amacın güç kazanımıysa düşük ağırlık yüksek tekrar tavsiye ederim bide hareketleri süper set şeklinde yaparsan alacağın verim daha da artar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Enes Buğra Damar
yaşın 17 üzeriyse yapabilirsin ama boyuna göre fazla çalışmamanı öneririm sonuçta spor yapınca genişliyorsun ve kısa gözüküyorsun ama tozunda yaptın mı elde edemeyeceğin kız yok (bu sporu genelde karı kız için yaparlar)

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
yaşın 17 üzeriyse yapabilirsin ama boyuna göre fazla çalışmamanı öneririm sonuçta spor yapınca genişliyorsun ve kısa gözüküyorsun ama tozunda yaptın mı elde edemeyeceğin kız yok (bu sporu genelde karı kız için yaparlar)
hocam düşüncen çok yanlış bence kimse karı kız için o kadar uğraşmaz uğraşamaz ilk başlarda kız için başlamıştım bende ama sonradan zevk almaya başladım ve kız için başlayıp zevk almadan yapanlar maks 2 3 ayda bırakıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Enes Buğra Damar
hocam düşüncen çok yanlış bence kimse karı kız için o kadar uğraşmaz uğraşamaz ilk başlarda kız için başlamıştım bende ama sonradan zevk almaya başladım ve kız için başlayıp zevk almadan yapanlar maks 2 3 ayda bırakıyor
valla sporun her şeey faydası yok her türlü kazanıyorsun ama en çok kız konusnda yardımcı oldu bana .malum hiçbirimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi yakışılklı değiliz :D

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Kilon çok az bol proteinli gıdalar tüket ama BOL öyle başla.

er-deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erdeniz Taykara
Annem spor diyetisyeni (tam adını bilmiyorum ama sporcular için diyet veriyor/kas artırma diyeti) ondan biliyorum. Spor'u kahvaltı yapmadan önce ve akşam yemeğinden önce yap öğlenleri sebze veya kurubaklagil ye akşamları et ye prinç yerine bulgur pilavi ye. Porsiyonlarını abartma (1 porsiyon ye her öğün). Öğle yemeğinden sonra meyve(1 adet) yada fazla şekerli olmayan atıştırmalık mesela ülker çikolatalı gofret (bitter olan) yarım yiyebilirsin. Spor yaparken kendi biraz zorlayarak yapabilirsin.

Top Bottom