Neler Yeni

Kulağıma ıslık sesleri geliyor??

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Arkadaşlar olay şu anda gerçekleşiyor hafif hafif ıslık sesleri duyuyorum, fakat evdekiler delirdinmi biz duymuyoruz felan diyor. Şuan ciddi ciddi ıslık sesleri duyuyorum ya kafayı yiyeceğim. :(
Ben bir kere tuvalete girmiştim bi ses duydum I hear you diye yada ona çok benzeyen bir ses korktum dedim noluyor?:D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Gün boyu maruz kaldığın değişmeyen, sabit sesler varsa o yüzden olabilir. Uzun vadede gerçekleşen bir sorun da olabilir. Yarın geçmezse KBB Polikliniğine git. İhtiyaç duyulursa odyolojiye sevk ederler. Hatta Ankara'daysan hacettepe üniversitesi hastanesine gel ben seni yönlendiririm

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Bazen oluyor.
Mesela ben tatilde uyumaya çalışırken dışarıdan küçük çocukların oyun oynarkenki sesleri geliyordu kafayı yiyecektim gecenin köründe ama kimse de yoktu.
Uyuyunca geçti.
Çok uykusuz isen ve uyumaya çalışırken oluyor ise bilincin açık bir şekilde rüya görüyor olabilirsin fakat görüntü alamazsın.

Toprak_16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Toprak Kokusu
Geçmiş olsun @ByEfe04 hocam Teknoloji kafa yapıyor, çarpıyor bazen. Siz de oyun çarpması yaşamışsiniz sanırım 🤔 teknolojik şeylerde restart varsa bizde de uyku var dediğiniz gibi 😀
Geçenlerde evde kulaklıkla müzik dinlerken kapı tıklama sesi duydum. Evde yalnızım ve o saate gelecek kimse yok! Gidip kapı deliğinden bakıyorum kimse yok, Ama Kesinlikle 2 3 dakikaya bir duyuyordum. Yeminle öyle bir korktum ki...
Sonuç; dinlediğim müziğin sonunda kapı tıklanıyormus 😳😩😫Sonradan ne güldüm ya kendime asjdjfv

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,606
İsim
Sarp Yılmaz
Eğer uykusuzluk varsa veya yorgunluk varsa böyle sesler duyabilirsin bende de çok oluyor geç uyuyorum ve uykusuzluk yorgunluktan dolay çınlama ıslık sesleri falan gelebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar olay şu anda gerçekleşiyor hafif hafif ıslık sesleri duyuyorum, fakat evdekiler delirdinmi biz duymuyoruz felan diyor. Şuan ciddi ciddi ıslık sesleri duyuyorum ya kafayı yiyeceğim. :(
Şuanda kafamda mesela buzdolabı alarm sesi çalıyor.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Bi nas felak oku

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
knk kulağında sorun varsa allah kolaylık versin
işitme engelli birisi olarak söylüyorum çok kötü bir şey
yarın kbb gitmeye çalışın

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Ya gece gece korkutma zaten uyuyamıyorum. Felak nas oku ne diyeyim. Sabah namazına kadar uyumak yok sağol Efe adamsın

Top Bottom