Öyle olduğunu söylerler bazen insanlara fazla reaksiyon atıyorum şaka amaçlı son yaptığım pek iyi bitmedi artık yapmayacağımBu da ayrı deli
Öyle olduğunu söylerler bazen insanlara fazla reaksiyon atıyorum şaka amaçlı son yaptığım pek iyi bitmedi artık yapmayacağımBu da ayrı deli
Doğru bilgi.Bu arada yatarken modemi mutlaka kapat.
Beyninde olağan dışı sinyallere sebep olur.
Bu da kulak çınlaması, baş ağrısı, uyku yetersizliği gibi sorunları çıkarıyor.
Sakin abNiye evde server mı var. Kapat işte ne surat asıyorsun mitin bölge binası sanki... Kozmik odada yaşıyon heralde
Ben bir kere tuvalete girmiştim bi ses duydum I hear you diye yada ona çok benzeyen bir ses korktum dedim noluyor?Arkadaşlar olay şu anda gerçekleşiyor hafif hafif ıslık sesleri duyuyorum, fakat evdekiler delirdinmi biz duymuyoruz felan diyor. Şuan ciddi ciddi ıslık sesleri duyuyorum ya kafayı yiyeceğim.
Bide sadece geceleri oluyor yattığımda filan sanki biri kapının koluna asılıyormuş gibi ses geliyor kapı kolundan bir şey çıtlıyor bende uyuyamıyorumAga besmele getir direk.
Şuanda kafamda mesela buzdolabı alarm sesi çalıyor.Arkadaşlar olay şu anda gerçekleşiyor hafif hafif ıslık sesleri duyuyorum, fakat evdekiler delirdinmi biz duymuyoruz felan diyor. Şuan ciddi ciddi ıslık sesleri duyuyorum ya kafayı yiyeceğim.
Aynen kanka bende dün evde Müslüm Gürses i gördümBen bir kere tuvalete girmiştim bi ses duydum I hear you diye yada ona çok benzeyen bir ses korktum dedim noluyor?