Neler Yeni

kulağımı deldireyim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
Anime
önerilmiyosa takmayacaksın
erkeğin küpe takmasının diyanetteki tek karşılığı erkeğe benzeyen kadın ve kadına benzeyen erkeğin lanetlendiğilyle ilgili bir hadismiş ki çoğu hadis bilimciye göre böyle bi hadisin olmadığıda söyleniyo, bence küpe takan hiçbi erkek kadına benzemiyo ve şöyle bişeyde var günümüzde afrikada erkeğin küpe taktığı kültürler kabileler falan var, ufak bi araştırma yaptığımda eskiden türk erkeklerininde küpe taktığı görülmüş. küpenin islam dininde yasak olduğu önerilmediği falan hiçbiyerde yazmıyo herhalde 2000ler civarı falan belki daha erken bi dönemde !bne küpe takar diye saçma sapan bişey çıkarmışlar yok satanikmiş falan yakıştırıyosan tak valla, ne dinde nede kültürde hiçbi yasağı yok

wake up to reality

80+ Silver
1681942278673.png

siyah yoktu mavi taktılar

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
okulda serbest, ailem garipseyebilir ama yaptirmama engel olmaz, deldirirsem 2 kulagimi da deldirecegim, saclari uzattim ben yakisacagini dusunuyorum, anneannem falan da diyor saclarin uzun kupe tak yakisir sana diye
dinen arastirdim takılması onerilmiyormus ama takan kisi icin herhangi bir ibadette vs. sıkıntı çıkarmıyor.
takan, tecrübesi olan var mı onerir misiniz?
Kendi kulağım delik. Şu anda takılı kullanıyorum. Anlık karar verdim ama önceden de hevesim vardı. Şahsi fikrim mıknatıslı tak dene. Sonrasında deldir. Acıma yok merak etme. 2 Hafta kadar taşlı bir küpe durucak kulağında ya da yuvarlak top şeklinde. Onu sürekli döndür ki kulak deliğin alışsın oraya. Yara yapmasın.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Geçici bir heves için hiç gerek yok bence mıknatıs görevi gören bir şey ile küpe takabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom