Neler Yeni

Kulak içi kulaklik önerisi

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yusuf Karakaya
Hacılar sesi ve anc si guzel olan kulak ici kulaklik arıyorum, daha once anker soundcore liberty 4 nc kullandim, kalitesi fena degildi ama kulagimda bir turlu rahat edemedim. Surekli kulagimdan kaydi dustu veya kendisi cikti. Benim asil sorunum kulagimda rahatca duracak bu sekilde bir kulaklik bulmak, bana yardimci olabilir misiniz?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe nedir

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

OrkunJJ

80+ Silver
Hacılar sesi ve anc si guzel olan kulak ici kulaklik arıyorum, daha once anker soundcore liberty 4 nc kullandim, kalitesi fena degildi ama kulagimda bir turlu rahat edemedim. Surekli kulagimdan kaydi dustu veya kendisi cikti. Benim asil sorunum kulagimda rahatca duracak bu sekilde bir kulaklik bulmak, bana yardimci olabilir misiniz?
Hocam kulağından düşme sorunu yaşıyorsan varsayılan silikonlar senin kulağına tam oturmuyordur. Çözüm olarak hafızalı sünger kulaklık ucu alman lazım.
Örnek:
Bunlar taktığında kulağındaki boşluğun şeklini alır ve tam olarak otururlar. Silikonlara göre çok daha başarılılar.
Elinde mevcut sesini beğendiğin vs. güzel bir kulaklığın varsa büyük paralar harcamak yerine bu şekilde çözebilirsin.
Yalnız şöyle bir husus var bu süngerler silikon olanlara nazaran sesin performansını değiştirebiliyorlar. Dışarıdan daha fazla gürültü duyabilirsin yani gürültü engelleme vs. biraz daha düşük performans gösterebilir. Basslar vs. bir tık azalabilir. Açıkçası kendim deneyimlemedim bende alıp deneyeceğim, sana da denemeni tavsiye ederim.

Top Bottom