Neler Yeni

Kulak içi kulaklık önerisi

Hermitus

80+ Bronze
Görür hocam, empedans değerleri düşük olduğu için telefonla ve bilgisayarın onboard ses kartıyla rahatlıkla yeterli ses alırsınız.
Yalnız mikrofon kaliteleri konusunda bilgim yok, Youtube'da örnekleri varsa dinlemek lazım. Online oyunlarda ve discord'da falan sorun çıkarmasın sonra.
hocam youtube da bir tane buldum iş görür zaten sesim gitsin yeter. bunu alıcam büyük ihtimal. jbl alacaktım ablamda vardı ses şiddeti gerçekten çok yüksek fakat kz markasının daha az bilindik fakat daha iyi olduğuna eminim.teşekkür ederim öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görür hocam, empedans değerleri düşük olduğu için telefonla ve bilgisayarın onboard ses kartıyla rahatlıkla yeterli ses alırsınız.
Yalnız mikrofon kaliteleri konusunda bilgim yok, Youtube'da örnekleri varsa dinlemek lazım. Online oyunlarda ve discord'da falan sorun çıkarmasın sonra.
bu arada site kendi resmi satış sitesi değil mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam youtube da bir tane buldum iş görür zaten sesim gitsin yeter. bunu alıcam büyük ihtimal. jbl alacaktım ablamda vardı ses şiddeti gerçekten çok yüksek fakat kz markasının daha az bilindik fakat daha iyi olduğuna eminim.teşekkür ederim öneriniz için.

bu arada site kendi resmi satış sitesi değil mi?
Evet site güvenilirdir. QKZ ve KZ markalarının ithalatçısı.
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bütçe 110 TL'ye çıkabiliyorsa KZ EDX'e de bakmanı öneririm :)

Hermitus

80+ Bronze
Evet site güvenilirdir. QKZ ve KZ markalarının ithalatçısı.
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bütçe 110 TL'ye çıkabiliyorsa KZ EDX'e de bakmanı öneririm :)
hocam aradaki fark 30 tl değer mi? hiç anlamıyorum kulaklıklardan açıkcası :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam aradaki fark 30 TL değer mi? hiç anlamıyorum kulaklıklardan açıkcası :D
Eğer bass meraklısıysan ve kablonun değiştirilemiyor oluşu problem değilse değmez hocam, QKZ AK6 al geç.
Daha dengeli bir ses istiyorsan ve kablosu ileride koparsa vs. değiştiririm diyorsan o zaman değer.

Hermitus

80+ Bronze
Eğer bass meraklısıysan ve kablonun değiştirilemiyor oluşu problem değilse değmez hocam, QKZ AK6 al geç.
Daha dengeli bir ses istiyorsan ve kablosu ileride koparsa vs. değiştiririm diyorsan o zaman değer.
bass meraklısı değilim. kablo konusunda çok hor kullanmam videoda gördüğüm kadarıyla kopacak gibi bir kablosu da yok gibiydi.

1-2 sene idare etsin yeter. zaten bt kulaklığım var ama ses gecikmesi pil vs. laptopta kullanmıyorum.

Top Bottom