Neler Yeni

Kulak içi Oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Daha çok Rust ve birazda CS2 oynayan birisiyim. Çok fazla uzun yol yaptığım için kulak üstü çok yer kaplıyor ve ona yer bulamıyorum. Bu yüzden kulak içi arıyorum. Mikrofonu kesinlikle olsun. Ses kasabileceğim, ses kalitesi güzel pahalı olmayan kablolu veya kablosuz kulaklık önerir misiniz?
Sadece oyun için kullanılacak, günlük hayatta kullanacağım bir kulaklığım var.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
LEVENT KILIÇ
Uzun zamandır arıyorum ama iyi bir öneri göremedim. Gidip wraith sense pro aldım çok kötü çıktı kulaklık olduğu için aide de edemiyorum. Konuyu takipteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır arıyorum ama iyi bir öneri göremedim. Gidip wraith sense pro aldım çok kötü çıktı kulaklık olduğu için aide de edemiyorum. Konuyu takipteyim.
Böyle bişi buldum uyguna ama nasıldır bilemiyorum

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
Daha çok Rust ve birazda CS2 oynayan birisiyim. Çok fazla uzun yol yaptığım için kulak üstü çok yer kaplıyor ve ona yer bulamıyorum. Bu yüzden kulak içi arıyorum. Mikrofonu kesinlikle olsun. Ses kasabileceğim, ses kalitesi güzel pahalı olmayan kablolu veya kablosuz kulaklık önerir misiniz?
Sadece oyun için kullanılacak, günlük hayatta kullanacağım bir kulaklığım var.
Simgot ew200 + cx31993 çipli bir usb-c dongle= mutluluk

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
Temu da var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk aliexpress çıktı google da
Gerek yok. Shenzenaudio sitesine mail atarak vergisiz + gümrüğe takılmadan alabilirsin.

Usb c dongle dediğim ise 500 tl birsey ses kartı gibi düşün çok iyi.

Almayın aldırmayın onu tiktoktaki hicbirsey bilmeyen herkes öneriyor wraith balon.

• Beğen
Reaksiyonlar: klc7
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Gerek yok. Shenzenaudio sitesine mail atarak vergisiz + gümrüğe takılmadan alabilirsin.

Usb c dongle dediğim ise 500 tl birsey ses kartı gibi düşün çok iyi.
Ne kadara denk gelir ve güvenilir midir nasıldır? İlk defa sizden duydum

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ali
Ne kadara denk gelir ve güvenilir midir nasıldır? İlk defa sizden duydum
Kulaklık 1400 usb c 500 lira 1900e gelir ingilizceniz varsa internetten bakabilirsiniz iem kulaklık diye geçiyor bunlar. Ayrıca bu forumda kulaklık sormayın kimse birsey bilmiyor ayrıca kimsede cevap vermiyor. Başka bir forumda (mavi olan) Simon adlı kişi var onu bulun o yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Beni pek açmadı bu. Farklı önerisi olan var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Instagram
utkanbk
Kulaklık 1400 usb c 500 lira 1900e gelir ingilizceniz varsa internetten bakabilirsiniz iem kulaklık diye geçiyor bunlar. Ayrıca bu forumda kulaklık sormayın kimse birsey bilmiyor ayrıca kimsede cevap vermiyor. Başka bir forumda (mavi olan) Simon adlı kişi var onu bulun o yardımcı olur.
Bakayım bi mavi site

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
LEVENT KILIÇ
Logitech g333 var hala hazırda elimde fena kulaklık değil ama satışı bitmiş. O tarz bi öneri lazım :) Kablosu kulak üstünden dolananlar wraith den sonra pek anlamlı gelmiyor bana bu arada.

Jill Valentine

80+ Bronze
Samsungun kulaklıklar için windowsta uygulaması oluyor telefondaki gibi aşırı kullanışlı.

Top Bottom