Neler Yeni

kulak içi oyuncu kulaklıgı

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kağan KAYA
arkadaşlar asus rog centra alıcam ama bir sürü kulak içi oyuncu kulaklıgı buldum en pahalısı oydu galiba en iyiside o ama digerleride iyi gibi ve ben fazla anlamıyorum kulaklıktan acaba hangi kulakıgı alsam asus rog centra razer hammerhead duo ve hyperx cloud earbuds msi immerse gh 10 bu kulaklıklar arasında kaldım aralarından en ucuzlarını buldum ve bi karşılaştırma yaptım kendimce ama kendime bu konuda güvenmiyorum kulaklıktan analamadıgım için yardımcı olursanız sevinirim fiyatına oranla performansına göre hangisini almalıyım sizce özelliklerine ayrıntılı bir şekilde bakıp kesin veya kesine yakın iyi cevaplar verirseniz sevinirim lütfen konuyu arkadaşlarınızada söyleyin en az bi 10 kişinin filan yorumunu dikkate almak istyiorum çünkü teşekkürler iyi oyunlar (başka iyi marka oyuna yönelik kulak içi kulaklık bilen varsa yorumlara açıgım yurt dışındanda alışveriş yapmıyorum razer hammerhead 2 yi sölemeyin yurt içi satıcısı varsa başka tabi) 1000 tl yi geçmeyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar asus rog centra alıcam ama bir sürü kulak içi oyuncu kulaklıgı buldum en pahalısı oydu galiba en iyiside o ama digerleride iyi gibi ve ben fazla anlamıyorum kulaklıktan acaba hangi kulakıgı alsam asus rog centra razer hammerhead duo ve hyperx cloud earbuds msi immerse gh 10 bu kulaklıklar arasında kaldım aralarından en ucuzlarını buldum ve bi karşılaştırma yaptım kendimce ama kendime bu konuda güvenmiyorum kulaklıktan analamadıgım için yardımcı olursanız sevinirim fiyatına oranla performansına göre hangisini almalıyım sizce özelliklerine ayrıntılı bir şekilde bakıp kesin veya kesine yakın iyi cevaplar verirseniz sevinirim lütfen konuyu arkadaşlarınızada söyleyin en az bi 10 kişinin filan yorumunu dikkate almak istyiorum çünkü teşekkürler iyi oyunlar (başka iyi marka oyuna yönelik kulak içi kulaklık bilen varsa yorumlara açıgım yurt dışındanda alışveriş yapmıyorum razer hammerhead 2 yi sölemeyin yurt içi satıcısı varsa başka tabi) 1000 TL yi geçmeyelim.
arkadaşlar bi kulaklıkla neler yapılıyorsa hepsini yapıcam müzik dinlemek oyun oynamak vs

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
arkadaşlar asus rog centra alıcam ama bir sürü kulak içi oyuncu kulaklıgı buldum en pahalısı oydu galiba en iyiside o ama digerleride iyi gibi ve ben fazla anlamıyorum kulaklıktan acaba hangi kulakıgı alsam asus rog centra razer hammerhead duo ve hyperx cloud earbuds msi immerse gh 10 bu kulaklıklar arasında kaldım aralarından en ucuzlarını buldum ve bi karşılaştırma yaptım kendimce ama kendime bu konuda güvenmiyorum kulaklıktan analamadıgım için yardımcı olursanız sevinirim fiyatına oranla performansına göre hangisini almalıyım sizce özelliklerine ayrıntılı bir şekilde bakıp kesin veya kesine yakın iyi cevaplar verirseniz sevinirim lütfen konuyu arkadaşlarınızada söyleyin en az bi 10 kişinin filan yorumunu dikkate almak istyiorum çünkü teşekkürler iyi oyunlar (başka iyi marka oyuna yönelik kulak içi kulaklık bilen varsa yorumlara açıgım yurt dışındanda alışveriş yapmıyorum razer hammerhead 2 yi sölemeyin yurt içi satıcısı varsa başka tabi) 1000 TL yi geçmeyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bi kulaklıkla neler yapılıyorsa hepsini yapıcam müzik dinlemek oyun oynamak vs
bütçe yüksek ise sennheiser al

Top Bottom