Bu fiyata kulaküstü almanı önermem. Sana şunu yazıyorum.Kulaklığım bozuldu kulak içi kulaklıktan sıkıldım kulak üstü istiyorum 100tl bütçem var fakat zorlarsam 150 ye çıkarım bu fiyata en iyi kulaklığı arıyorm
Abi kulağım ağrıdı artık bi kulak üstü kullanamadımBu fiyata kulaküstü almanı önermem. Sana şunu yazıyorum.
![]()
Teknostore | İlginç Teknolojik Ürünler ve Hediyeler
Teknostore ile ilginç teknolojik hediyeleri uygun fiyata alabilirsiniz. Koşulsuz iade garantisi, aynı gün kargo hizmeti ve kredi kartı ile taksitli ödeme imkanıwww.teknostore.com
Bütçeni yükseltmen gerek. Bu fiyata alacağın kulak üstü kulaklık hem performanslı değil hem de çabuk sorun çıkarır.Abi kulağım ağrıdı artık bi kulak üstü kullanamadım
Linkini bıraktığım kulaklığı al pişman etmez seni. Kendim 2 yıldır kullanıyorum.Abi ozmn ben kulak içi alim bide laptopa ram alayım
Bak bunu sevdimAlabileceksen bunu al, ya da kulak içi al.
![]()
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri
Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kaliteli bir şey olmadığı belliydi. Bu bütçede atılanı alabilirsin ya da para biriktirebilirsin.Abi onu aldım zaten elimde kaldı
özellikler 300tllik kulaklıkla aynı, detaylı bakmak istersen : https://forum.donanimarsivi.com/konu/corsair-hs35-neden-mi-alinmaz.339406/#post-3389860Bak bunu sevdim