Neler Yeni

Kulak üstü oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kaan
kulak üstü kulaklık almak istiyorum ama kablosuz almak istemiyorum gibi çünkü bir zaman sonra bataryası daha hızlı falan bitiyor o yüzden pek istemiyorum.bütçe maks 8-9k ses kartlı olursa iyi olur

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Yunus Emre Uzun
kulak üstü kulaklık almak istiyorum ama kablosuz almak istemiyorum gibi çünkü bir zaman sonra bataryası daha hızlı falan bitiyor o yüzden pek istemiyorum.bütçe maks 8-9k ses kartlı olursa iyi olur
modeli unuttum fakat steelseries in bir ürünü vardı aşırı öneriyor herkes o fiyat bandında nova serisinden

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Düz nova pro'da 2 adet USB girişi var. Bu girişlerin her ikisi de pc ve ps destekliyor ancak xbox desteklemiyor. X versiyonunda bir usb bir xbox girişi var. X modelde ek olarak xbox da destekliyor.

Konsol kullanıyorsan ve pc ile aynı anda bağlamak istiyorsan ona göre tercih yapmalısın. Aynı anda bağlamayacaksan zaten X versiyonu almak çok daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz nova pro'da 2 adet USB girişi var. Bu girişlerin her ikisi de pc ve ps destekliyor ancak xbox desteklemiyor. X versiyonunda bir usb bir xbox girişi var. X modelde ek olarak xbox da destekliyor.

Konsol kullanıyorsan ve pc ile aynı anda bağlamak istiyorsan ona göre tercih yapmalısın. Aynı anda bağlamayacaksan zaten X versiyonu almak çok daha mantıklı.
bu farklardan başka fark yok dimi? sadece pc de kullanıcam

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Birçok inceleme kanalını izlediğimde ve resmi sitesindeki açıklamaları okuduğumda bu şekilde olduğunu söylüyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,362
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie
Top Bottom