- Reaksiyon skoru
- 17
kulak üstü kulaklık almak istiyorum ama kablosuz almak istemiyorum gibi çünkü bir zaman sonra bataryası daha hızlı falan bitiyor o yüzden pek istemiyorum.bütçe maks 8-9k ses kartlı olursa iyi olur
modeli unuttum fakat steelseries in bir ürünü vardı aşırı öneriyor herkes o fiyat bandında nova serisindenkulak üstü kulaklık almak istiyorum ama kablosuz almak istemiyorum gibi çünkü bir zaman sonra bataryası daha hızlı falan bitiyor o yüzden pek istemiyorum.bütçe maks 8-9k ses kartlı olursa iyi olur
normal nova pro mu bu yoksa x olanı mı anlayamadım x olanının incelemesini bulamadım daSteelseries Arctis Nova Pro
Bütün isteklerini karşılıyor.
bu farklardan başka fark yok dimi? sadece pc de kullanıcamDüz nova pro'da 2 adet USB girişi var. Bu girişlerin her ikisi de pc ve ps destekliyor ancak xbox desteklemiyor. X versiyonunda bir usb bir xbox girişi var. X modelde ek olarak xbox da destekliyor.
Konsol kullanıyorsan ve pc ile aynı anda bağlamak istiyorsan ona göre tercih yapmalısın. Aynı anda bağlamayacaksan zaten X versiyonu almak çok daha mantıklı.