Neler Yeni

Kulakiçi Kulaklık Önerisi Bluetooth (Max:2500TL)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Bütçe
2500
Merhaba,
İphone SE modeli ile kullanılacak, günlük aramalarada cevap verebilecek sesi tatmin edecek önerileriniz varmı? Daha önce airpods vardı bozuldu. 3000 civarına airpods almak mantıklı gelmiyor daha iyi modeller vardır diye düşünüyordum aynı işi yapabilecek belkide daha iyisini

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
liberty air 2 pro kendim kullanıyorum istediğini sorabilirsin
2. nesil airpods vardı o ses olarak tatmin etmiyor bozuldu, hem malzeme kalitesi olarak hem ses olaran nasıl acaba? Telefon görüşmeleri yaparken karşıya ses nasıl gidiyor bunlar hakkında fikrin var mı?

serwintes

80+ Gold
2. nesil airpods vardı o ses olarak tatmin etmiyor bozuldu, hem malzeme kalitesi olarak hem ses olaran nasıl acaba? Telefon görüşmeleri yaparken karşıya ses nasıl gidiyor bunlar hakkında fikrin var mı?
sesimin çok güzel geldiğini söylüyorlar beğenmedim bir özelliği yok airpods kadar iş yapar hear id diye özellik var kulağına göre ayarlarsan harika cihaz ben ilk geldiğinde iade etmeyi düşündüm ama hear id yapınca harika oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesimin çok güzel geldiğini söylüyorlar beğenmedim bir özelliği yok airpods kadar iş yapar hear id diye özellik var kulağına göre ayarlarsan harika cihaz ben ilk geldiğinde iade etmeyi düşündüm ama hear id yapınca harika oldu
tip şekil olarak çok farklı herkes begeniyor

Top Bottom