Kulakiçi kulaklık onerisi

Heisenberg17

80+ Silver
Reaksiyon skoru
783
Müzik dinleme ve ders videosu dinlemek icin kulakici kablosuz kulaklık arıyorum butce 800 1200 arası

Daha 10 dakika önce kendime aldım. O bütçede tavsiye ederim.
ben de aynısını kullanıyordum fiyatına göre iyi ama se 1'e göre bazı özellikleri azaltılmış mesela kulak sensörü ve kulaklık ucu silikon gibi. eğer sert plastik olması falan rahatsız etmezse alınabilir bence de. bir de se 3'e bakın bi üst modeli ama farklarını bilmiyorum fiyatı da yakın

Daha 10 dakika önce kendime aldım. O bütçede tavsiye ederim.
Bende de aynısından var. 1 yıl önce falan satın almıştım. Şarjı uzun süre gidiyor. Tavsiye ederim.
ben de aynısını kullanıyordum fiyatına göre iyi ama se 1'e göre bazı özellikleri azaltılmış mesela kulak sensörü ve kulaklık ucu silikon gibi. eğer sert plastik olması falan rahatsız etmezse alınabilir bence de. bir de se 3'e bakın bi üst modeli ama farklarını bilmiyorum fiyatı da yakın
nothing olan daha iyi degilmi

epeyde nothingde daha büyük sürücü var, ekstra ANC var ve ekstra çoklu bağlantı var gösteriyor. Huawei olan sadece biraz daha uzun süre gidiyor.
nothing zaten indirimde şu an fiyatı iyi diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,835
Üyeler
186,678
Son üye
umut0653
Geri