Neler Yeni

KULAKİÇİ KULAKLIK OYUN İÇİN ÖNERİLERİNİZ ?

haruns03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
harun elci
Sennheiser CX 300S arkadaşlar bu kulaklık nasıldır kulakiçi kulaklık arıyorum oyunlar için yorumlara baktığımda ses noktasında biraz bas düşük denmiş aslında müzik için baktıklarından böyle diye düşünüyorum sizce nasıldır ve bir başka kulaklık ıphone earpods elimde var fakat lightning girişli oda güzel duruyor sizde nasıl olur oyunlarda deneyemiyorum suan elinde 3,5 mm girişli olan arkadaşlar varsa belirtebilir mi yorumlarını. birde samsung akk kulaklık nasıl olur aralarında gidip gelişyorum bu arada ıphone earpods 3,5mm orjinal fiyatı 230 tl sennheiser 300 tl akk kulaklık ise 150 200 tl arası yorumlarını bekliyorum arkaşlar veyada bunlardan baska öneriniz varsa oyunlar için kulladığınız teşekür ederim şimdiden iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ali Küçüker
Kulak içi arıyorsan kablosuz modellere bakmanı öneririm yaptım bi cahillik zamanında,kablonun kısa olması dolayısıyla sürekli can çekişiyorum sen sen ol bütçen varsa kablosuz al dostum :)

haruns03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
harun elci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulak içi arıyorsan kablosuz modellere bakmanı öneririm yaptım bi cahillik zamanında,kablonun kısa olması dolayısıyla sürekli can çekişiyorum sen sen ol bütçen varsa kablosuz al dostum :)
kablosuz kulaküstü kulaklığım var professionel oyuncu olduğum için uzun süre oyun oynuyorum biraz baş ağırısı yapabiliyor kulakiçi ses kasmada anlık seslerede daha iyi o yüzden böyle bi tercih yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi 1More yada Hybrit Pro bakabilirsin
sizden ricam ikisininde orjinal linkleri atabilimrisiz biraz baktım hangileri orjinal güvenemedim daha önce kullandıım bi firma değil ve fiyatlarınada hakim değilim açıkcası

HunBaBa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan Esmer
Steam
https://steamcommunity.com/pro
Facebook
orhan.esmer.5011
Cougar Attila Kulak İçi Bu Kulaklıgı Alabılırsın Fazlası Ile Memnun Kalırsın Emın Ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,685
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom