Kulaklığı iptal etsmelimiyim

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
394
selamlar dün 2200 e su kulaklıgı aldım aldıktan sonra kötü falan dediler simdi kararsız kaldım iade etmelimiyim sizce yada deyermi parasına

HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı​

hocam elinize geldiyse test edin begenirseniz iade etmenize gerek yok.

hocam

SteelSeries Arctis Nova 1 blacksharkdan falan iymidir​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dun hemen kargoya verildi ama ulaşmadı elime kargo bilgisi falan yazmıyor

Core versiyonu kullanmıstım fakat 2 degildi.Begenmeyip iade etmistim.Cloud 2 nin yan sanayi gibi.Amazondan almadiysaniz direkt iade edin.Sebebiyse amazon harici diger firmalar kullandiysaniz iadede zorluk ciakriyor

selamlar dün 2200 e su kulaklıgı aldım aldıktan sonra kötü falan dediler simdi kararsız kaldım iade etmelimiyim sizce yada deyermi parasına

Cloud core çokta iyi bir kulaklık değil maalesef ama yinede kullanılır.Steelseriesin nova serileri daha güncel kulaklıkar alma şansın var ise onlara bak.

hocam

SteelSeries Arctis Nova 1 blacksharkdan falan iymidir​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dun hemen kargoya verildi ama ulaşmadı elime kargo bilgisi falan yazmıyor
ss artic nova 1 guzel fakat mikrofonunu pek begenmedim arkadasim almisti zamaninda sesi cok iyi gelmiyordu hyperx iyidir elinize ulassin test edin begenmezseniz baska alirsiniz.

mediamarktan aldım herkeste övdü oysaki
1731394983561.png

dostum bakma sen atkadaşlara güzel fiyata almışsın bir çok kulaklıktan da iyi bir kulaklık hele bu fiyat aralığında

dostum bakma sen atkadaşlara güzel fiyata almışsın bir çok kulaklıktan da iyi bir kulaklık hele bu fiyat aralığında
dün herkes övüüyordu sımdı kötülüyolar ben anlamadım valla tama telefonda almayı dusunuyodum 78 kyas ıptal edecektım bunu sonra kırık kızaru kullandıgım aklıma geldi

ben 3400e almıştım beğenmeyip iade etmiştim bluetoothu olmayışı beni sinir etmişti ve mikrofonu tatmin etmemişti sen güzel fiyata almışsın kullan bence hayırlısı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,633
Üyeler
186,758
Son üye
Mavman
Geri