hocamhocam elinize geldiyse test edin begenirseniz iade etmenize gerek yok.
hocam dun hemen kargoya verildi ama ulaşmadı elime kargo bilgisi falan yazmıyorhocam elinize geldiyse test edin begenirseniz iade etmenize gerek yok.
Cloud core çokta iyi bir kulaklık değil maalesef ama yinede kullanılır.Steelseriesin nova serileri daha güncel kulaklıkar alma şansın var ise onlara bak.selamlar dün 2200 e su kulaklıgı aldım aldıktan sonra kötü falan dediler simdi kararsız kaldım iade etmelimiyim sizce yada deyermi parasına
HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı
ss artic nova 1 guzel fakat mikrofonunu pek begenmedim arkadasim almisti zamaninda sesi cok iyi gelmiyordu hyperx iyidir elinize ulassin test edin begenmezseniz baska alirsiniz.hocam
SteelSeries Arctis Nova 1 blacksharkdan falan iymidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dun hemen kargoya verildi ama ulaşmadı elime kargo bilgisi falan yazmıyor
dostum bakma sen atkadaşlara güzel fiyata almışsın bir çok kulaklıktan da iyi bir kulaklık hele bu fiyat aralığındaselamlar dün 2200 e su kulaklıgı aldım aldıktan sonra kötü falan dediler simdi kararsız kaldım iade etmelimiyim sizce yada deyermi parasına
dün herkes övüüyordu sımdı kötülüyolar ben anlamadım valla tama telefonda almayı dusunuyodum 78 kyas ıptal edecektım bunu sonra kırık kızaru kullandıgım aklıma geldidostum bakma sen atkadaşlara güzel fiyata almışsın bir çok kulaklıktan da iyi bir kulaklık hele bu fiyat aralığında
ben 3400e almıştım beğenmeyip iade etmiştim bluetoothu olmayışı beni sinir etmişti ve mikrofonu tatmin etmemişti sen güzel fiyata almışsın kullan bence hayırlısı olsunselamlar dün 2200 e su kulaklıgı aldım aldıktan sonra kötü falan dediler simdi kararsız kaldım iade etmelimiyim sizce yada deyermi parasına