Kurursa duzelir ben telefonum olmustu pirince yatirdim duzeldiIphone kulaklığım makineye atıldı ve sağ taraftan ses geliyordu fakat sol taraftan çok az ses geliyordu. Ben de direk pirince yatırdım. Düzelme imkanı var mı? Başka önerileriniz var mı?
denizde yüzerken kablolu iphone kulaklığı bulmuştum syuun içinde. baya 1 gün falan kalmıştı orda ve onun düğmesine sürekli basarak pirince yatırarak falan abim çalıştırıp kullanabilmiştiIphone kulaklığım makineye atıldı ve sağ taraftan ses geliyordu fakat sol taraftan çok az ses geliyordu. Ben de direk pirince yatırdım. Düzelme imkanı var mı? Başka önerileriniz var mı?
kurtarma olasılığın var ama kurtaramama olasılığın da var tavsiyem pirinçte 1-2 gün bekletip sonra uzaktan saç kurutma makinesiyle kurutma soğuk üflersen yakından da yapabilirsinIphone kulaklığım makineye atıldı ve sağ taraftan ses geliyordu fakat sol taraftan çok az ses geliyordu. Ben de direk pirince yatırdım. Düzelme imkanı var mı? Başka önerileriniz var mı?
İyi tamam. En azından suya dayanıklılık var. 30 DK boyunca 1 M suda kalabilir.7 plus
Ben arada yıkıyorum sıkıntı yokIphone kulaklığım makineye atıldı ve sağ taraftan ses geliyordu fakat sol taraftan çok az ses geliyordu. Ben de direk pirince yatırdım. Düzelme imkanı var mı? Başka önerileriniz var mı?