Neler Yeni

kulaklığım tamir olur mu

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
asus tuf h5 lite kulaklığımın jak girişi yamuldu sesi anca belli bir açıdan(jak girişini belirli bi açıda sabit tutunca) ses geliyor.Kulaklık burdan tamir olur mu

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Olur hocam. Yapılacak işlem gayet basit eğer lehim makinanız ve bilginiz varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık bir bilgisayarcı varsa o da yapabilir sizin yerinize ama yeni bir jak girişi lazık olur çok yüksek ihtimalle.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
asus tuf h5 lite kulaklığımın jak girişi yamuldu sesi anca belli bir açıdan(jak girişini belirli bi açıda sabit tutunca) ses geliyor.Kulaklık burdan tamir olur mu
jak girişi ve kabloyla 10dk'da yapılır

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur hocam. Yapılacak işlem gayet basit eğer lehim makinanız ve bilginiz varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık bir bilgisayarcı varsa o da yapabilir sizin yerinize ama yeni bir jak girişi lazık olur çok yüksek ihtimalle.
hocam korkum şuydu yapılacağını biliyorum da hani kulaklığım özellikleri falan geri gelecek mi ona korkuyorum

Dijioku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Rıza AKOĞLU
Jack girişi değişmezse özellik kaybı olacağını sanmıyorum ama değişirse muhakkak olur.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
hocam korkum şuydu yapılacağını biliyorum da hani kulaklığım özellikleri falan geri gelecek mi ona korkuyorum
Hocam jak girişine bağlı olarak değişir. 3 ve 2 boğumlu jak girişleri var. Sizdeki hangisi ise ondan bir tane taktırmanız gerek. 3 yerine 2 boğum takılırsa özellik kaybı olur ama doğru parça ve doğru işçilik ile ortada problem kalmaz, özellik kaybı da olmaz.

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam jak girişine bağlı olarak değişir. 3 ve 2 boğumlu jak girişleri var. Sizdeki hangisi ise ondan bir tane taktırmanız gerek. 3 yerine 2 boğum takılırsa özellik kaybı olur ama doğru parça ve doğru işçilik ile ortada problem kalmaz, özellik kaybı da olmaz.
2 boğumlu hocam

Top Bottom