jak girişi ve kabloyla 10dk'da yapılırasus tuf h5 lite kulaklığımın jak girişi yamuldu sesi anca belli bir açıdan(jak girişini belirli bi açıda sabit tutunca) ses geliyor.Kulaklık burdan tamir olur mu
hocam korkum şuydu yapılacağını biliyorum da hani kulaklığım özellikleri falan geri gelecek mi ona korkuyorumOlur hocam. Yapılacak işlem gayet basit eğer lehim makinanız ve bilginiz varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tanıdık bir bilgisayarcı varsa o da yapabilir sizin yerinize ama yeni bir jak girişi lazık olur çok yüksek ihtimalle.
Neden olsunJack girişi değişmezse özellik kaybı olacağını sanmıyorum ama değişirse muhakkak olur.
Hocam jak girişine bağlı olarak değişir. 3 ve 2 boğumlu jak girişleri var. Sizdeki hangisi ise ondan bir tane taktırmanız gerek. 3 yerine 2 boğum takılırsa özellik kaybı olur ama doğru parça ve doğru işçilik ile ortada problem kalmaz, özellik kaybı da olmaz.hocam korkum şuydu yapılacağını biliyorum da hani kulaklığım özellikleri falan geri gelecek mi ona korkuyorum
2 boğumlu hocamHocam jak girişine bağlı olarak değişir. 3 ve 2 boğumlu jak girişleri var. Sizdeki hangisi ise ondan bir tane taktırmanız gerek. 3 yerine 2 boğum takılırsa özellik kaybı olur ama doğru parça ve doğru işçilik ile ortada problem kalmaz, özellik kaybı da olmaz.