dyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
Ecinni basmış evidyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
pc de virüs rat olma ihtimali varmı çünkü oyuna girdikten 5 dakika sonra oldu kulaklıktan geldi kesinlikle eminimo sesin oyundan gelmiş olma ihtimali sıfır acilen eve imam çağır okusun üflesin
Hocam ya virüs tarzı bir şey ya da kulaklığınız başka birisinin cihazına bağlanmış olabilir. Eskiden carti dinlerken birden ibrahim tatlıses şarkısı girmişti araya.dyıng light 2 oynarken bi anda başka bi ses fark ettim oyunu durdurdum biri pc basında bir şeyler yapıyor gibib bir ses geldi sonra arkadan bi kadın sesi sonra erkek sesi ne dedikleini anlayamadım sonra sesle kesildi
nasıl ayrıntılı bi virüs taraması yapabilirimHocam ya virüs tarzı bir şey ya da kulaklığınız başka birisinin cihazına bağlanmış olabilir. Eskiden carti dinlerken birden ibrahim tatlıses şarkısı girmişti araya.