Neler Yeni

Kulaklığımı böyle assam sorun olur mu?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hocam sakın yapmayın böyle çok zararlı benim bir arkadaşım böyle yapmıştı monitöre atom bombası çarpıyormuş sonra(!). :D
Tamam hemen geri yerine koyuyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küçük kardeşin veya oğlun varsa gelir kablosundan çeker sonra da kulaklığı yere uçurur 😃
en fazla olacağı bu, sonra akşam eve gelirsin ki kulaklığın kulağa gelen kısmının birisi masanın ayağına geçmiş ve oğlun (Kardeşin) kablosundan tutmuş pıt pıt pıt pıt çekiyor 😅
Aslında en küçük benim ailede :D

Pilavli Borek

80+ Bronze
D-ddostum bilinen dünyannıı-n sonunu getirecekss-in çabuk-k çıkar-r şşuunnu :O

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
tüplü monitör gibi bir monitör kullanmazsan sorun olmaz tüplü ye zaten asana kadar kulaklık fazla esner ve şekli yamulur onun dışında sorun olmaz (tek sorun montör gözükmüyor fazla ince galiba insana bir farklı geliyor 15cm kalınlıkta monitör kullandıktan sonra)
Bizde bu monitöru alalı 1 ay felan oluyor eski monitörüm tüplü değildi ama kalındı yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

D-ddostum bilinen dünyannıı-n sonunu getirecekss-in çabuk-k çıkar-r şşuunnu :O
Pp-p-aa-r-r-don heme-n-n çık-a-rıyor-um :X

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Küçük kardeşin veya oğlun varsa gelir kablosundan çeker sonra da kulaklığı yere uçurur [emoji2]
en fazla olacağı bu, sonra akşam eve gelirsin ki kulaklığın kulağa gelen kısmının birisi masanın ayağına geçmiş ve oğlun (Kardeşin) kablosundan tutmuş pıt pıt pıt pıt çekiyor [emoji28]
Beyefendi ne anlatmaya çalışıyorsunuz kızı olsa kabloyu çekemez mi [emoji34][emoji34][emoji34](!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,440
Üyeler
164,841
Son üye
darwin01
Top Bottom