Neler Yeni

Kulaklığımı garantiye yolladım ve iade/değişim kararı geldi, ama ellerinde yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Eren
İtopya'dan 2021 yılında aldığım kulaklığımı garantiye yolladım. Bu sabah bir mail geldi ve iade değişim kararı alındığını fakat ürünün ellerinde olmadığını söylediler. Kulaklığım void elite wireless, ve 800 liraya almıştım. Şimdi ise aynı kulaklık 2600 lira. İade alırsam zarar etmiş olurum, kulaklığın da yenisini yollamıyorlar. Ne yapmalıyım?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
ya iade ya da üst modelini göndermeliler diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

ahmetbirs

80+ Bronze
byda iyice klasik oldu ürün elimizde yok diyor daha düşük model yada para iade teklif ediyor mecbur üst model istiyorsun hayır vermeyiz diyecekler iadeye razı olma alt model belki düşünülebilir ama işin sonu tüketici hakem
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi bari sitede stok yok görünüyor birde öyle falsoları oluyor ya satıcı arkadaşların stok yok diyor sitede stok var falan :D gelişme var

Son düzenleme:

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
nzxt kraken m22 bozuldu gönderdim itopya'ya. Arena bilişim sorumluymuş garantisinden. Değişim/İade geldi. Değişim istedim arena bilişimin ellerinde yokmuş muadili de yok. İtopya kendi stoklarından nzxt 120 bulup 450₺ istedi. Mecbur gönderdim 3 hafta oldu bekliyorum. Çok mağdur ediyorlar çok.

brsokcu

80+ Bronze
benzer sorunu penta bilişimde yaşadım iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Ellerinde ürün yoksa muadil ürün istediğimi belirttim. 3-5 tane muadil ürün sunuyorlar özelliklerini araştır beğenmezsen bunlar muadil değil de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benzer sorunu penta bilişimde yaşadım iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Ellerinde ürün yoksa muadil ürün istediğimi belirttim. 3-5 tane muadil ürün sunuyorlar özelliklerini araştır beğenmezsen bunlar muadil değil de.
Kulaklığın kablolusunu yollamaya çalışıyorlar. Muadil değil zaten bunu onlar da biliyor ama tersleyecekler gibi.

Eric Cartman

80+ Bronze
Kulaklığın kablolusunu yollamaya çalışıyorlar. Muadil değil zaten bunu onlar da biliyor ama tersleyecekler gibi.
kulaklığına eşdeğer bir şey sunmuyorlarsa thh ver direk 6 ay sürer max. 6 ay sonra daha çok zarar edeceklerdir bugün vermedikleri kulaklık için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,671
Üyeler
162,851
Son üye
vPhoenix
Top Bottom