Neler Yeni

Kulaklığımı iade etmeli miyim(Razer BaraccudaX 2022)

northyxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ada esen
Kulaklık pek beklediğim gibi çıkmadı, Daha oturaklı oyuncu kulaklığı gibi hayal etmiştim ama bildiğiniz dışarda kullanmalık bluetooth kulaklık imajı var resmen. Ayrıca çok hafif kafamı arkaya yaslayınca bile kulağımdan düşüyor bazen. Onun haricinde çok kısık sesleri kesik kesik veriyor, mesela lol oynarken bazı ses efektlerini(kuş cikciklemesi gibi) kesik kesik veriyor dediğim gibi bu sadece çok kısık seslerde oluyor ama neden olsun ki yani değiştirmek varken. Sizce ne yapmalıyım iade edip değiştirmeli miyim

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Arda
Kulaklık pek beklediğim gibi çıkmadı, Daha oturaklı oyuncu kulaklığı gibi hayal etmiştim ama bildiğiniz dışarda kullanmalık bluetooth kulaklık imajı var resmen. Ayrıca çok hafif kafamı arkaya yaslayınca bile kulağımdan düşüyor bazen. Onun haricinde çok kısık sesleri kesik kesik veriyor, mesela lol oynarken bazı ses efektlerini(kuş cikciklemesi gibi) kesik kesik veriyor dediğim gibi bu sadece çok kısık seslerde oluyor ama neden olsun ki yani değiştirmek varken. Sizce ne yapmalıyım iade edip değiştirmeli miyim
Ben kullanıyorum benim ki gayet de iyi hocam, sizin kulaklığınız da sıkıntı olabilir.

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
kulaklıklarda iade olmuyor diye biliyorum hijyen açısından vs.

northyxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ada esen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum benim ki gayet de iyi hocam, sizin kulaklığınız da sıkıntı olabilir.
Bilmiyorum kesik ses sorunu benim cihazıma mı özel ama onun haricinde kulaklığın kalıplı olmayışı da biraz hüsrana uğrattı beni.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak azgın
Bilmiyorum kesik ses sorunu benim cihazıma mı özel ama onun haricinde kulaklığın kalıplı olmayışı da biraz hüsrana uğrattı beni.
hocam o cızırtı type c ile bağladıysan bağlantıyı kes sonra tekrar takıp kulaklığı aç düzeliyor bende de olmuştu

oEnesQlf

80+ Silver

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Ahmet Yıldırım
Razer kulaklıklarda kulaklığın üzerinde ses değiştirmek için kullanılan tekerlekler kronik sorunlu. Tekerleği sonuna kadar ittirirseniz bazı sesleri vermiyor, en sondan biraz aşağıya çekerseniz seslerin arttığını görebilirsiniz. Sorununuz bundan kaynaklanıyor olabilir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
nk
İçinize sinmediyse iade yolunu bir deneyin hocam

Top Bottom