kulaklık marka model nedir belitir misinArkadaşlar bilgisayarı yeni topladım ve kulaklığım ve hoparlörüm çalışıyor ama kulaklığın mikrofonu çalışmıyor driver falan mı kurmam lazım realtek audio kurmaya çalıştım ama kurulmadı
Ses sürücüsünü anakartın sitesinden indirmeyi denediniz mi? Ayrıca windows update kısmında isteğe bağlı güncelleştirmeleri kontrol edin belki lazım bir şey vardır.jak girişli tüm ekipmanlar 0 ayrıca
hocam benim de logitech g pro x çalışmıyor konuma bakabilir misin?Ses sürücüsünü anakartın sitesinden indirmeyi denediniz mi? Ayrıca windows update kısmında isteğe bağlı güncelleştirmeleri kontrol edin belki lazım bir şey vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonunuzda jak girişi varsa oradan da test edebilirsiniz
telefonumda jak girişi yok malasefSes sürücüsünü anakartın sitesinden indirmeyi denediniz mi? Ayrıca windows update kısmında isteğe bağlı güncelleştirmeleri kontrol edin belki lazım bir şey vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonunuzda jak girişi varsa oradan da test edebilirsiniz
dur bi bana yardım etsin kankaaaahocam benim de logitech g pro x çalışmıyor konuma bakabilir misin?
GIGABYTE A520M K 1.0 V2 anakart kullanıyorum herhangi bir driver indirmedim linkini bulursan atabilir misin bana