Neler Yeni

kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor bi çözümü var mı ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor bi çözümü var mı ?

Geçmiş olsun kardeşim o sorunu bende yaşadım düzeltmesi çok zor içindeki teller zarar görmüştür eğer lehim yapabiliyorsan yapabilirsin eğer yapamıyorsan üstüne bir bardak su içebilirsin artık tek kulaklık kullanmak zorunda olursun :D

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir cihazda denedin mi peki
denedim kulaklıkta sıkınta var mesala şuan denemek için şarkı açtım ve ses geliyo kafamı biraz geri doğru atıyorum gidiyor galiba temassızlık vaer

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
İçindeki demir oynamış olabilir bende öyle olmuştu ve düzelttim internette kulaklığın bir tarafından az ses geliyor diye aratırsanız bulabilirsiniz kulaklığa üflemeli bir şeydi.önce sol kulak pedine üfle eğer olmassa bu sefer vakumlayıp çekmeyi dene ben üfleyince benim sorunum çözülmüştü içindeki demirleri oynatıyor aam dediğim şey çok büyük ihtimalle.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçindeki demir oynamış olabilir bende öyle olmuştu ve düzelttim internette kulaklığın bir tarafından az ses geliyor diye aratırsanız bulabilirsiniz kulaklığa üflemeli bir şeydi.önce sol kulak pedine üfle eğer olmassa bu sefer vakumlayıp çekmeyi dene ben üfleyince benim sorunum çözülmüştü içindeki demirleri oynatıyor aam dediğim şey çok büyük ihtimalle.
çok sağol kankam

Top Bottom