Liberal Kenobi
80+ Bronze
Bu benim de çok canımı sıkıyor. Neredeyse tüm kablolarda olan bir şey sanırsam. Görmemek için kasanın arkasından doladım, öyle kullanıyorum.Arkadaşlar kulaklığın kabloları dolaşıp duruyor öyle bıktım artık çözümü nedir bunun?
yok hocam görmek sıkıntı değil dolanıyor bu sefer kablonun boyu kısalıyor ve rahat rahat kulaklığı kullanamıyorumBu benim de çok canımı sıkıyor. Neredeyse tüm kablolarda olan bir şey sanırsam. Görmemek için kasanın arkasından doladım, öyle kullanıyorum.
Anladım, benim de o yüzden canımı sıkıyor zaten. Ben de kafama takılmasın diye öyle yaptım. Çözümünü bulamadım, eğer yapabilirsen daha sert ve kalın bir kabloya bir kaç kablo tutucu ya da lastik gibi bir şeyle sabitleyebilirsin.yok hocam görmek sıkıntı değil dolanıyor bu sefer kablonun boyu kısalıyor ve rahat rahat kulaklığı kullanamıyorum
3 metre kablosu olan kulaklık alacağım artık harbi bıktımAnladım, benim de o yüzden canımı sıkıyor zaten. Ben de kafama takılmasın diye öyle yaptım. Çözümünü bulamadım, eğer yapabilirsen daha sert ve kalın bir kabloya bir kaç kablo tutucu ya da lastik gibi bir şeyle sabitleyebilirsin.
içimden kabloya kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet falan diyorum psikolojimi bozdu devlet bize yardım etsinAynı sorundan müzdaribim. Yırtıp atıcam az kaldı.
Kabloyı çıkartıp düzleyip tekrar takıyorum belli bir süre rahatlatıyor ama sonra yine aynı hale geliyor.içimden kabloya kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet falan diyorum psikolojimi bozdu devlet bize yardım etsin
deniyorum hocamda o belli süre maks. 4-5 saniye.kablonun ucundan tutun aşağıya serbest bırakın dönüyor zaten kendisi belli bi süre güzel götürüyor
Ulan ben sana para vermişim, full evdesin işe gittiğin de yok. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Voltajını elektriğini eksik etmemişim be nankör hala ne bu çirkeflik? Hala dönüyor.Kabloyı çıkartıp düzleyip tekrar takıyorum belli bir süre rahatlatıyor ama sonra yine aynı hale geliyor.
Sorma hocam ya o kadar sinir ediyor ki.deniyorum hocamda o belli süre maks. 4-5 saniye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan ben sana para vermişim, full evdesin işe gittiğin de yok. Yediğin önünde yemediğin arkanda. Voltajını elektriğini eksik etmemişim be nankör hala ne bu çirkeflik? Hala dönüyor.