Neler Yeni

Kulaklığın mikrofonu aşırı cızırtılı

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Yeni aldığım mpow air se kulaklığın mikrofonunu test etmek için ekran kaydı açtım ancak aşırı derecede cızırtılı sanki kulaklığa yağmur yağıyomuş gibi sizce sorunlu mu yoksa yapmam gereken bi ayar mı var ya da kulaklığın mikrofonu bu şekilde mi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Uygulaması var ise yüklersen iyi olur. Nvidia ekran kartı kullanıyorsan aktif gürültü engelleyici teknolojisi var diye biliyorum. Belki işe yarar.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Denetim masasından ses ve aygıtlar tarzı bir bölme var. Orada sese tıklayın ve mikrofonunu orada bulup bass ayarlarına bakabilirsin. Eğer o açıksa ondan dolayı olabilir.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulaması var ise yüklersen iyi olur. Nvidia ekran kartı kullanıyorsan aktif gürültü engelleyici teknolojisi var diye biliyorum. Belki işe yarar.
Uygulaması var mı bilmiyorum birazdan kontrol ederim ve maalesef nvidia kullanmıyorum yanıtın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denetim masasından ses ve aygıtlar tarzı bir bölme var. Orada sese tıklayın ve mikrofonunu orada bulup bass ayarlarına bakabilirsin. Eğer o açıksa ondan dolayı olabilir.
Ordan bass ayarlarına baktım bassı düşürüyorum ancak programdan sesimi net şekilde duyabileceğim kadar yükseltincede yinede bass sesi geliyo maalesef

Uygulaması var mı bilmiyorum birazdan kontrol ederim ve maalesef nvidia kullanmıyorum yanıtın için teşekkürler

Ordan bass ayarlarına baktım bassı düşürüyorum ancak programdan sesimi net şekilde duyabileceğim kadar yükseltincede yinede bass sesi geliyo maalesef
yanıtın için teşekkürler yinede

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Aynı kulaklık mevcut öyle bir sorun yok, Mikrofon jak soketini sağ sola haraket ettirin düzelmezse başka sokete takın.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Aynı kulaklık mevcut öyle bir sorun yok, Mikrofon jak soketini sağ sola haraket ettirin düzelmezse başka sokete takın.
İçinden çıkan ikiye ayırmalı kabloyla kullanıyorum bu bir fark yaratır mı acaba

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Youtube da gördüğüm realtek kurlumunu yapmaya çalıştım geliştirmeler kısmı gelmedi ama bi nebze düzeldi gibi ses

Youtube da gördüğüm realtek kurlumunu yapmaya çalıştım geliştirmeler kısmı gelmedi ama bi nebze düzeldi gibi ses
Sıkıntı şu ki onuda kurup yeniden başlattığımda her bilgisayar açıldığında tekrar tekrar aynı şeyi yapıp kaldırıp kuruyodu ancak yinede geliştirmeler kısmı gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,105
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley