Yeni aldığım mpow air se kulaklığın mikrofonunu test etmek için ekran kaydı açtım ancak aşırı derecede cızırtılı sanki kulaklığa yağmur yağıyomuş gibi sizce sorunlu mu yoksa yapmam gereken bi ayar mı var ya da kulaklığın mikrofonu bu şekilde mi
Uygulaması var mı bilmiyorum birazdan kontrol ederim ve maalesef nvidia kullanmıyorum yanıtın için teşekkürlerUygulaması var ise yüklersen iyi olur. Nvidia ekran kartı kullanıyorsan aktif gürültü engelleyici teknolojisi var diye biliyorum. Belki işe yarar.
Ordan bass ayarlarına baktım bassı düşürüyorum ancak programdan sesimi net şekilde duyabileceğim kadar yükseltincede yinede bass sesi geliyo maalesefDenetim masasından ses ve aygıtlar tarzı bir bölme var. Orada sese tıklayın ve mikrofonunu orada bulup bass ayarlarına bakabilirsin. Eğer o açıksa ondan dolayı olabilir.
yanıtın için teşekkürler yinedeUygulaması var mı bilmiyorum birazdan kontrol ederim ve maalesef nvidia kullanmıyorum yanıtın için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ordan bass ayarlarına baktım bassı düşürüyorum ancak programdan sesimi net şekilde duyabileceğim kadar yükseltincede yinede bass sesi geliyo maalesef
İçinden çıkan ikiye ayırmalı kabloyla kullanıyorum bu bir fark yaratır mı acabaAynı kulaklık mevcut öyle bir sorun yok, Mikrofon jak soketini sağ sola haraket ettirin düzelmezse başka sokete takın.
Sıkıntı şu ki onuda kurup yeniden başlattığımda her bilgisayar açıldığında tekrar tekrar aynı şeyi yapıp kaldırıp kuruyodu ancak yinede geliştirmeler kısmı gelmediYoutube da gördüğüm realtek kurlumunu yapmaya çalıştım geliştirmeler kısmı gelmedi ama bi nebze düzeldi gibi ses