bence öyle yapma ıslak mendille falan silLogitech G633 kulakığım var süngerleri artık aşırı kirlendi nasıl yıkaya bilirim çamaşır makinesine atsam bir şey olurmu ?
Kir nasıl çıksın hocam ıslak bir bezle.Neden çamaşır makinesi?Sil işte ıslak bir bezle.
hocam çok kirlendi bildiğiniz gibi değilNeden çamaşır makinesi?Sil işte ıslak bir bezle.
dostum kulaklık pedini ne ypamış ta içini falan o kadar kirletmiş olabilirki ben zarar verebilir falan diye düşünüp ıslak mendille sil dedimArctis 3 kullanıyorum.Ben pislenince süngeri lavaboda sabun ve suyla yıkamıştım. Gayet de güzel temizlenmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kir nasıl çıksın hocam ıslak bir bezle.
pedlerin fiyatı uygunsa yeni pad alabilirsin dediğin kadar pissehocam çok kirlendi bildiğiniz gibi değil![]()
Çok faydalı yazı. Benimki AirWaeve’ymişDostum bu SteelSeries'in yazdığı bu konuya bakabilirsin
![]()
How to Clean Your Headset
This guide is an approved headset cleaning method from our product team to keep your gear free of dirt and grime.tr.steelseries.com
bu yöntem çok daha mantıklı geldidostum kulaklık pedini ne ypamış ta içini falan o kadar kirletmiş olabilirki ben zarar verebilir falan diye düşünüp ıslak mendille sil dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pedlerin fiyatı uygunsa yeni pad alabilirsin dediğin kadar pisse
bu yöntem çok daha mantıklı geldi
![]()
Diğer Cep Telefonu Aksesuarları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
bu linkten alınır mı?
Durduk yere 76 TL vermeye gerek yok attığım linkten bakabilirsin nasıl yapılacağına. Para kolay kazanılmıyor bir kere kirlendi diye yenisine 80TL para vermek mantıksız benceDostum bu SteelSeries'in yazdığı bu konuya bakabilirsin
![]()
How to Clean Your Headset
This guide is an approved headset cleaning method from our product team to keep your gear free of dirt and grime.tr.steelseries.com