Neler Yeni

Yardım Kulaklık Alıcam yardım bütçe max 1500

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet
Beyler Logitech G Pro X Almayı düşünüyorum oynadığım sadece point blank diye 1 fps oyunu amacım oyunda shift sesini bile duymak bana üst düzey ses kasabiliceğim bi kulaklık önerir misiniz? (ses kasma takıntım var göremediğimi duymak istiyorum)

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
logitech g pro x veya hyperx cloud 2 wireless

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
logitech g pro x veya hyperx cloud 2 wireless hangisi sence 2 lemede bırakmayın aga😂
hocam valla o soruya cevap verebilen yok :d bende kulaklık alıcam ikisinin arasında kaldım ama yinede fikrimi belirtiyim cloud 2 wireles olduğu için ama normal kablolu c2 ise logitech g pro x derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam valla o soruya cevap verebilen yok :d bende kulaklık alıcam ikisinin arasında kaldım ama yinede fikrimi belirtiyim cloud 2 wireles olduğu için ama normal kablolu c2 ise logitech g pro x derim
Eyv reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Sanane
İlgilendiği Kategoriler
Ekipman

Rulep

80+ Gold
Öneriler yapılmış zaten. Alternatif atayım:
ss kulaklık ürünleri ülkemizde gereğinden fazla yüksek alınmaz

ynsmr_cgn

80+
Sadece merakımdan soruyorum, bu tarz ekipmanlara bu kadar para harcamak gerçekten değiyor mu? Mesela bende 100 liralık JBL kulak içi kulaklık var gayet yeterli geliyor. Yanlış anlaşılmasın parası olan alır ona ben karışamam, merak ediyorum sadece o kadar fark oluyor mu?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
Beyler Logitech G Pro X Almayı düşünüyorum oynadığım sadece point blank diye 1 fps oyunu amacım oyunda shift sesini bile duymak bana üst düzey ses kasabiliceğim bi kulaklık önerir misiniz? (ses kasma takıntım var göremediğimi duymak istiyorum)
bir miktar fiyat üstüne çıkıp piyasada ki en yüksek ses aralığına sahip kulaklıklığı alabilirsin ama ne kadar iyi kulaklık alırsan al ses kasma olayı çoğu zaman kulaklıkla değil kulanıcının zamanında bu ses kasma konusunda ne kadar pratik yapıp bu konuda alıştırma yapmasıyla alakalı durum olay birazda sende bittiyor zaten piyasadaki nerdeyse tüm kulaklıklar sanal 7.1 kulandığından pek farkta yok aslında ses kasma açısından tabi en düşükle en yükseği arasındaki sanal 7.1 farkı vardır ama işin aslı görmediğini duymak için bolca pratik ve gerçektende paraya kıyıp gerçek 7.1 kulaklık alman gerek ki o zaman istediğin tatminliği ala bilirsin takıntında bu sayede biter belki bu arada önereceğim kulaklık bu

Rulep

80+ Gold
Sadece merakımdan soruyorum, bu tarz ekipmanlara bu kadar para harcamak gerçekten değiyor mu? Mesela bende 100 liralık JBL kulak içi kulaklık var gayet yeterli geliyor. Yanlış anlaşılmasın parası olan alır ona ben karışamam, merak ediyorum sadece o kadar fark oluyor mu?
ses kasmak için 100 tllık kulaklıkta iş görür ama değiyor kaliteliyse yazın terletmez kulağın daha rahat ediyor kafanda ağırlık olmuyor tiz bas sesleri falan daha içinde hissediyon müziği fasa fiso böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır. Arctis 1W çok kaliteli bir kulaklık.
kulaklık güzel hoş ama 7.1 bile yok daha iyi tercihler var parayı harcayacak yer bulamayanlar için artics serisi güzel bir tercih

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
aslında çokta bir fark yok para eden şey çoğu zaman tasarım ve konfor oluyor ki bizim ülkemizde fiyat farkı uçuk oluyor yurt dışında bu fiyat farkı gülüncek derece de az neyse anlayacağın aslında aman amanlık bir fark yok ama ülkemizde ki fan boylar orta düzey kulaklığı tüm kulaklıklardan üsttün tuttuğu için bu algı yaratıldı bu abartılan markanın modelini söylememe bile gerek yok aslında sadece 2 desem çoğu kişi ne olduğunu anlayacak ve linç kampanyasına başlıyacak neyse umrumda değil açıkçası bu durumda ses kasma pratik ve ortalama bir kulaklıklada profesyonel bir oyuncu olamaycaksan iş görür ki profesyonel seviyede oyun oynanayan insaların çoğuda öyle süper üst düzey kulaklık kulanmıyorlar ki zaten donuna kadar sponsorluk alanlar başka günün sonunda illaki farklar var olur ama öyle abartıldığı kadar bir fark yok ki zaten piyasadaki nerdeyse tüm kulaklıklar sanal 7.1 kullanıyor yazılımla yani

ses kasmak için 100 tllık kulaklıkta iş görür ama değiyor kaliteliyse yazın terletmez kulağın daha rahat ediyor kafanda ağırlık olmuyor tiz bas sesleri falan daha içinde hissediyon müziği fasa fiso böyle

kulaklık güzel hoş ama 7.1 bile yok daha iyi tercihler var parayı harcayacak yer bulamayanlar için artics serisi güzel bir tercih
7.1 sanal oluyor olmasada olur bir durum anlayacağın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,172
Üyeler
167,935
Son üye
Burak Erkin
Top Bottom