Neler Yeni

KULAKLIK KIRMAMA REHBERİ ÖNERİLERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
4 kulaküstü kulaklık kıran birisi olarak bu dertten kurtarıcak önerilerinize açığım. Kulaklığı uzatarak kullanmak işe yararmı?

Onurkotlutok05

80+ Gold
nasıl kırdınız hocam

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
kablolu kulaklık mı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnsanın kendi cebinden para çıkmayınca mala zarar da verirmiş. Para her ne kadar babanın ya da annenin olsa da. Kendi paransa da helal olsun vallahi. İnsan o kadar uğraşıp aldığı ürüne acır. Öfke sorunların var demek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanın kendi cebinden para çıkmayınca mala zarar da verirmiş. Para her ne kadar babanın ya da annenin olsa da. Kendi paransa da helal olsun vallahi. İnsan o kadar uğraşıp aldığı ürüne acır. Öfke sorunların var demek.
Öfle sorunu olan birisi hiç değilim büyük ve iri yapılı birisiyim genelde çantamda taşırken ya da kafamda takılıyken plastik kısmında çatlayıp kırılıyor sürekli

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öfle sorunu olan birisi hiç değilim büyük ve iri yapılı birisiyim genelde çantamda taşırken ya da kafamda takılıyken plastik kısmında çatlayıp kırılıyor sürekli
Kulak içi alabilirsin. Kafatası kemiği büyük olanlar için kulak üstü kulaklık eziyete dönüşüyor.

Konu başında parçaladım dediğin zaman ben de sandım ki kırıyorsun bilerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Kulak içi alabilirsin. Kafatası kemiği büyük olanlar için kulak üstü kulaklık eziyete dönüşüyor.

Konu başında parçaladım dediğin zaman ben de sandım ki kırıyorsun bilerekyo

Konu başında parçaladım dediğin zaman ben de sandım ki kırıyorsun bilerek.
Yok aga Estağfirullah sjjdnsnsj kulak içi kulaklık aldım kulakta büyük benim ufak hareket edince kayıp düşüyor yere sürekli

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
4 kulaküstü kulaklık kıran birisi olarak bu dertten kurtarıcak önerilerinize açığım. Kulaklığı uzatarak kullanmak işe yararmı?
James Donkey al 3 senedir ben misafir cocugu düşürüyom fırlatıyom hic bisi olmuyor sadece kulak pedleri soyulmustu onuda degistirdim ha bide mikrofonu ısırdığım icin hafif az gidiyor ses ama onun dışında ilk günkü gibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap