Neler Yeni

Kulaklık mı bozuk windows mu?

Yusuf137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Selamlar. kulaklığım gamepower mihawk. pes 21'e girdiğim zaman bana gelen ses ve arkadaşlarıma giden ses sürekli cızırdıyor. başka oyunlarda denemedim ama büyük ihtimal aynı olacaktır. oyuna girmediğim müddette sıkıntı olmuyor. windows 11 ile ilgili bir problem olabilir mi? yoksa kulaklığı garantiye mi vereyim?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Sadece tek bir oyunda mı yapıyor bunu ?

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Ses konusu meşakkatli bir konu her şey sebep olabilir.Fakat söylediklerinize ithafen şunu önerebilirim. Ayarlardan sese gelin,ses denetim masasına tıklayın.Kayıttan yürüt kısmına gelip ,kulaklığınızın üzerine tıklayın.Özelliklere girin. Gelişmiş kısmına gelin.Varsayılan biçimi 48000hz (dvd kalitesi) ayarına getirin. Sorunun çözülüp,çözülmediğini kontrol edin.

Yusuf137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses konusu meşakkatli bir konu her şey sebep olabilir.Fakat söylediklerinize ithafen şunu önerebilirim. Ayarlardan sese gelin,ses denetim masasına tıklayın.Kayıttan yürüt kısmına gelip ,kulaklığınızın üzerine tıklayın.Özelliklere girin. Gelişmiş kısmına gelin.Varsayılan biçimi 48000hz (dvd kalitesi) ayarına getirin. Sorunun çözülüp,çözülmediğini kontrol edin.
tavsiyeniz için teşekkürler. fakat varsayılan dvd kalitede zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece tek bir oyunda mı yapıyor bunu ?
hayır valorantta da yapıyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Kablo girişi jack girişli mi eğer öyleyse çıkarıp temizleyin veya bilgisayarı yeniden başlatın yeni yapmaya başladıysa bu sorunu

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Benim aklıma başka bir şey gelmiyor birde oyuna girince kulaklığın kablolarını çıkarıp tekrar takın farklı girişe veya aynı girişe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,572
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom