Kulaklık Stereo Ses Problemi

Reaksiyon skoru
16
Merhabalar,
Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Kullandığım kulaklıkların stereosu ile ilgili bir problem yaşıyorum. Halihazırda kullandığım iki adet kulaklık var.

- Honor Magic Earbuds 2 BT
- JBL T110 Kablolu

Barış Özcan, "Şu anda sesimi sağınızdan duyuyorsunuz." dediğinde sesin stereo gelmediğini fark ettim. YouTube'dan bu linkteki stereo ses testini açtım ve evet ses Honor Magic Earbuds kulaklığımda stereo gelmiyordu.

Bu testi:

- Redmi Note 11 Pro 4G (Stok Rom)
- Redmi Note 8 (Paranoid Android Custom Rom)
- Redmi 10 2022 (Stok Rom)
- Redmi Note 11S (Stok Rom)

cihazlarımda yaptım. Ses hâla mono geliyordu. Kulaklığın güncellemelerini Huawei'in "AI Life" uygulaması üzerinden test ettim. Kulaklığım günceldi. Ardından AI Life uygulamasının güncellemelerini kontrol ettim. Uygulama da günceldi. Bende vakit kaybetmeden Huawei Müşteri Hüzmetleri ile iletişime geçtim. Uzun bir test aşamasından sonra cihazı garantiye göndermemi söylediler.

Buraya kadar her şey normal. Ancak bugün Millet Kütüphanesine geldiğimde JBL T110 Kablolu kulaklığımı kütüphane bilgisayarına bağladım ve aynı stereo test uygulamasını tekrar açtım. Amacım videonun bozuk olup olmadığını anlamaktı. Video düzgün çalışıyordu. Bende kablolu kulaklığımı bilgisayardan çıkardım ve saydığım cihazlarda tek tek denedim. Ses bu kulaklıkta da mono geldi. Kulaklığı bilgisayara taktığımda tekrardan stereo ses alabildim. Konuyu toparlayacak olursam telefona taktığım kulaklıklar stereo ses vermedi, bilgisayar aynı kulaklıkta stereo ses verdi. Kütüphane bilgisayarında bluetooth olmadığı için Honor Magic Earbuds kulaklığımı test edemedim. Yüksek ihtimalle o da bilgisayarda stereo ses verecek. Sorun biraz karışık umarım anlamışsınızdır. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,468
Üyeler
187,684
Son üye
delipostal
Geri