6-7 ay önce aldığım bilgisayarım da kulaklığımın hem mikrofonunu hem de ses alıcısını aynı anda kullanamıyorum, elimde başka mıkrofon olmadığı için çift kulaklıla denıyorum ve bu sefer mıkrofon tarafından giden ses inanılmaz cızırtılı gidiyor, üretici firmaya mail attım anakart ekran kartı işlemci windowsu güncellettiler ve sorun bi tık iyileşşe bile halen kulaklıgımın mıkrofununu aynı anda kullanamıyorum ve halen mikrofonum sesimi gürültülü gönderiyor. ses programı olarak realtek kullanılıyor ve herhangi başka bir program kullanmadım internetten çözümlere baktım herkes aynı yöntemle çözdüğünü söylüyor ama bu çözüm bende bir işe yaramadı.
Kulaklığım donanım arşivi tavsiyesi olan hs35 oyuncu kulaklığıdır bu kulaklığı laptopum da denedim mikrofonuyla beraber gayet normal bir şekilde kullanılıyor sorun pc de oldugu çok bariz gibi geliyor bana herhangi bir tavsiyesi program önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
Kulaklığım donanım arşivi tavsiyesi olan hs35 oyuncu kulaklığıdır bu kulaklığı laptopum da denedim mikrofonuyla beraber gayet normal bir şekilde kullanılıyor sorun pc de oldugu çok bariz gibi geliyor bana herhangi bir tavsiyesi program önerisi olan varsa yazarsa sevinirim