Neler Yeni

Kulaklık Önerin fps oyunları için

fruko.gzz

80+ Silver
sarkı dinlemede üzermi işe giderken airpods kırıldı yeni kulakici bluetoot alıcaktım 1k falan ona vericektim zaten ona vermem bunu alırım bana oyun icin 2600tl gelir bence iyi olur gibi
Ben dışarıdada kullanıyorum gayet iyi yani beni üzmedi hiç ses kaliteside fiyatına göre diyelim gayet iyi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
enes polat balmuk
Ben önermem kafa tipi çok rahatsız ediyor uzun oyun süresinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tanıdığım da var güzel ama bu paralara alınmaz. İkinci el falan 1000 liralara belki
ne alınır bu paralara mesela

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
enes polat balmuk
HyperX Cloud 3 var sanırım ben çok anlamıyorum ama forumda çok öneriliyor yorumları da gayet iyi
HyperX Cloud 3 kuzenim 3 gun once aldı cok saglam kulaklık alıcak varsa alsın bende ona kayıcam gibi sonunda ama bana bluetoot kulaklık lazım + olarak g435 veya barracuda x cok iyi olur hep pcde hem sarkı dinlemede

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
HyperX Cloud 3 kuzenim 3 gun once aldı cok saglam kulaklık alıcak varsa alsın bende ona kayıcam gibi sonunda ama bana bluetoot kulaklık lazım + olarak g435 veya barracuda x cok iyi olur hep pcde hem sarkı dinlemede
Cloud 3 şarkı konusunda baya iyi diye biliyorum. Ayrıca kablosuz versiyonu da var ama fiyatını bilmiyorum

Top Bottom