Neler Yeni

Kulaklık önerisi 4k.

Vega_2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serhan eyilik
Bütçe
4000
kablolu kablosuz fark etmez bütçem 4k 2 kulaklık var baktığım cloud 3 ama işte ses ayarları falan gerekiyormuş ben o ayarlarla uraşmak istemiyorum tam emin değilim yada onun yerine razer kraken V3 Hypersense düşünüyorum ondada cızırtı sorunu olduğu fakat frimeware ile düzeltildiğini söylüyorlar bu yüzden daha sıcak bakıyorum bunlar yerine sizde önerebilirsiniz.

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
kablolu kablosuz fark etmez bütçem 4k 2 kulaklık var baktığım cloud 3 ama işte ses ayarları falan gerekiyormuş ben o ayarlarla uraşmak istemiyorum tam emin değilim yada onun yerine razer kraken V3 Hypersense düşünüyorum ondada cızırtı sorunu olduğu fakat frimeware ile düzeltildiğini söylüyorlar bu yüzden daha sıcak bakıyorum bunlar yerine sizde önerebilirsiniz.
Bütün kulaklıklarda ses ayarı yapman gerekiyor daha iyi performans almak için en iyi opsiyonlar o fiyata HS80 veya cloud3. Razerın pro veya baracuda dışında kraken sersine girmeni tavsiye etmem

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
kerim deveci
3800 lere cloud 3 wireless düşmüş başka kulaklık bakmaya gerek yok.

MoonWalk

80+ Silver
Ayar kısmı her kulaklıkta ayrı. Her kulaklığın kendine göre ses profili var. Uğraşılınca daha iyi olmasından ziyade istenilen kıvama geliyor, bu yüzden uğraşılması daha iyi ancak bu da uğraşmak değil, bir nevi (kişiye göre olan) gerçek performansını elde etmek oluyor. Cloud 3 Wireless da çoğu kullanıcıyı memnun edebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,510
Üyeler
172,685
Son üye
srknto
Top Bottom