Neler Yeni

Yardım Kulaklık onerisi butce maximum 320TL

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bütçe
320
Kulagimi icine alacak genis pedleri olan guzel konforlu bir oyuncu kulaklığı arıyorum bütcem maximum 320tl daha üstüne çıkamayacam lutfen bana yardim edin guzel kulakliklar onerin

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
hocam bir öneride bulunamayacağım pek bu fiyatlara bildiğim kulaklık için ama yarın öğlen saatlerinde veya akşamüstüye doğru açarsanız konuyu bilgili arkadaşlar yardım edecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
İncehesapta James donkeyin kulaklığı var şuan fiyatı yüksek olabilir belki ama cuma indiriminde yakalayabilirsen 300 lira civarında bir fiyata düşüyordu ben 4 sene kullanmıştım gayet güzel hoşuma gitmişti ona bakabilirsin istersen

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,737
İsim
Yavuz
Gamenote h2016d.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesapta James donkeyin kulaklığı var şuan fiyatı yüksek olabilir belki ama cuma indiriminde yakalayabilirsen 300 lira civarında bir fiyata düşüyordu ben 4 sene kullanmıştım gayet güzel hoşuma gitmişti ona bakabilirsin istersen
Hangi modelini diyorsun

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
James Donkey 710 indirimle alınabilir hocam

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Kulagimi icine alacak genis pedleri olan guzel konforlu bir oyuncu kulaklığı arıyorum bütcem maximum 320tl daha üstüne çıkamayacam lutfen bana yardim edin guzel kulakliklar onerin
rampage miracle x4

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
James Donkey 710
bende bu kulaklık var ve zamanında 130 tl ye almıştım indirimler ile kullanıcı tavsiyesi vereyim sana gayet güzel bi kulaklık gün içinde müzik dinlerken birşeyler izlerken falan gayet yeterli geliyor bas olayı çok yok ama dipten gelen bi basla tatmin ediyor adamı son sesde boğuk ses yapıyor ama emin ol zaten o kadar yüksek sesli kullanmazsın o yüzden oda bir sorun çıkarmıyor yazılımıda gayet güzel sağlam ve kalitelide kablosuna kaç kere takıldım ve benimle 1-2 metre uçtuğuda oldu ama hala sapasağlam mutluyum ben öneririm

SRLİH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
SALİH ÇALIŞKAN

Lenovo Legion H300​

Top Bottom