Fps türü içinse cloudlara bakabilirsinizDeri pedli kablolu bir kulaklık olursa daha iyi olur.Fiyat bandı 4500TL'ye kadar çıkabilir ikinci el almayı düşündüğüm için fiyatı biraz yüksek tuttum.
Hocam hem fps hem Bilgisayarda müzik dinlemek için arıyorum Hyper cloud 3'mü Hs80'mi daha iyidir.Fps türü içinse cloudlara bakabilirsiniz
Ses kasma önemliyse cloud 3 iyidirHocam hem fps hem Bilgisayarda müzik dinlemek için arıyorum Hyper cloud 3'mü Hs80'mi daha iyidir.
Tamam hocam cloud 3 alıcam umarım sorun yaşamam ses az muhabbetide varmSes kasma önemliyse cloud 3 iyidir
Dediğinizi anlamadom ama bir kaç forum incelemesi var ytdende videolara bakın bir fikir edinirsinizTamam hocam cloud 3 alıcam umarım sorun yaşamam ses az muhabbetide varm
Teşekkür ederim başka bir öneriniz varmı.Dediğinizi anlamadom ama bir kaç forum incelemesi var ytdende videolara bakın bir fikir edinirsiniz
Steelseries lere bakabilirsiniz seveni çokTeşekkür ederim başka bir öneriniz varmı.
Benimde deneme fırsatım oldu baya kaliteli fakat denediğim modeli bulamıyorum.Steelseries lere bakabilirsiniz seveni çok
Denediğiniz model neydiBenimde deneme fırsatım oldu baya kaliteli fakat denediğim modeli bulamıyorum.
Hocam bilmiyorum fakat Arctis serisi olmadığı kesin sanırım Steelseries 3 2019 veya Steelseries 5 2019Denediğiniz model neydi