Öneri 2500tl kulaklık önerisi

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Bütçe
2500
Eski kulaklığım kırıldığı için yeni kulaklık alacağım.
Kablosuz olması önemli
Müzik, video ve hikaye oyunları için kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
Ne kadar konforlu olursa o kadar iyi olur
Bütçem 2500tl civarı. Çok iyi bir öneri varsa 3000e yaklaşabilirim.
Son olarak sizce hemen almalı mıyım yoksa kasım indirimlerini beklemekte fayda var mı?

Eski kulaklığım kırıldığı için yeni kulaklık alacağım.
Kablosuz olması önemli
Müzik, video ve hikaye oyunları için kullanacağım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
Ne kadar konforlu olursa o kadar iyi olur
Bütçem 2500tl civarı. Çok iyi bir öneri varsa 3000e yaklaşabilirim.
Son olarak sizce hemen almalı mıyım yoksa kasım indirimlerini beklemekte fayda var mı?
sık dişini kasımda efsane cuma indirimleriyle alırsın

aşağıdaki ürün ses kalitesi asus anakartın ses kartına jack ile tak, realtek hd+dolby atmos ile harika 5000 tl lik kulaklığı aratmaz.dolby atmos şuan ms store de indirimde 10 kulaklığa kadar sınırsız lisans 480 tl. movie balance de kullanıyorum.film oyun müziklerde bass tiz dengesi harika. daha para çıkarım dersen havitin fp ürünü kablosuz kulaklığı var onda da müthiş dolby atmos ile 6000-7000 tl lik kulaklığı aratmıyor.

aşağıdaki ürün ses kalitesi asus anakartın ses kartına jack ile tak, realtek hd+dolby atmos ile harika 5000 tl lik kulaklığı aratmaz.dolby atmos şuan ms store de indirimde 10 kulaklığa kadar sınırsız lisans 480 tl. movie balance de kullanıyorum.film oyun müziklerde bass tiz dengesi harika. daha para çıkarım dersen havitin fp ürünü kablosuz kulaklığı var onda da müthiş dolby atmos ile 6000-7000 tl lik kulaklığı aratmıyor.
Hocam onceki kulaklığım da rampage markaydı. Kalitesinden memnun kalmadım. Kalitesiz bi markanın orta segment kulaklıgını almaktansa iyi bir markanın giriş seviyesi kulaklığını almayı tercih ederim açıkçası

Hocam onceki kulaklığım da rampage markaydı. Kalitesinden memnun kalmadım. Kalitesiz bi markanın orta segment kulaklıgını almaktansa iyi bir markanın giriş seviyesi kulaklığını almayı tercih ederim açıkçası
dediğim gibi kullanırsan hd ses kalitesi elde ediyorsun. aşırı menun kalırsın. ama belki asus anakartın dahili ses kartından kaynaklıdır benim ki bilemem.hd kalitesinde ses veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri