Neler Yeni

Kulaklık önerisi lütfen

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
2000 3000 tl civarı oyun fazla oynamıyorum güzel bir kulaklık önerisi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
V2x alma

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
SEYFULLAH KIR

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mert ash
Mağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.
Konuya gelecek olursak bu bütçede mikrofonu önemsiyorsan wirelessa yaklaşma bile bütçeyi 3.5 yapabilirsen cloud3 alabilirsin ama çok oyun oynamıyorum demişsin dümenden gerekliyse havit h2002p alıp kapatabilirsin olayı

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size ve herkese çok teşekkür ederim havit h7 game not nasıldır sizce çok hatası var diyorlar ama şık duruyor wirelesse bulaşmayın demişsiniz çok katılıyorum size H7 mi yoksa p2002 mi hocam cloud 3 e bakıcam şimdi cloud 3 en iyisidir diye düşünüyorum siz ve herkes onu önermiş
Mağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.
Konuya gelecek olursak bu bütçede mikrofonu önemsiyorsan wirelessa yaklaşma bile bütçeyi 3.5 yapabilirsen cloud3 alabilirsin ama çok oyun oynamıyorum demişsin dümenden gerekliyse havit h2002p alıp kapatabilirsin olayı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,413
İsim
Emir
Fazla oyun oynamıyorm demek yerine ne yaptığınızı belirtseniz daha iyi olmaz mıydı :D Tam tersi olmuş.Millet normalde ne aradığını söyler

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 alıcağım hocam yüksek ihtimalle 28 şubatta 2800 iken şuan 3600 düşer mi acaba beklesem mi nedeni 2 yıl önce aldığım monitor 12 k ya almıştım 15 gün sonra 8 k oldu ve 1 yıl 8 k da gitti şuan 30 k ya yakın bir fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla oyun oynamıyorm demek yerine ne yaptığınızı belirtseniz daha iyi olmaz mıydı :D Tam tersi olmuş.Millet normalde ne aradığını söyler
Hocam yalan yok gece yazdım uykuluydum cevap geliceğini düşünmedim fazla ahahahaha çok teşekkür ederim herkese tam açıklayamadığım için kendimi lisan ı af ola yayın izliyorum çoğunlukla pc başında dümenden cs rainbow lol valo oynuyorum o da arkadaşımla

Ahahaha dostum aklımdakini söylemişsin almıycağımm konuyla alakasız numerolojide numaran 11 22 ya da 33 olabilir tanımadığın birinin ne düşündüğünü hissetmişsinn ben 11 im 11 ler birbirlerinin ne düşündüklerini hisseder birbirlerini tanımasalar bile nadir olan bir şeydir bu ama tanışıyorda arkadaşsa çoğu zaman yaşanır bu durum şuan ne diyor bu diyor olabilirsin ya da inanmaya bilirsin bende inanmıyordum asla ama araştırınca ve çevremdeki en yakın arkadaşımın 11 olması falan ya da astroloji astronomi olsun şöyle bir anektot vereyim astronomiden Fatih Sultan Mehmet bile istanbulun fethi için ayın dünyaya etkisini beklemiş ve denizlerin çekildiği zaman fetih yapmıştır koskoca ay dünyaya etki ediyorsa %80 i su olan insan oğluna nasıl etki etmiycek

Teşekkür ederim cloud 3 alıcağımm

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,413
İsim
Emir
Cloud 3 alıcağım hocam yüksek ihtimalle 28 şubatta 2800 iken şuan 3600 düşer mi acaba beklesem mi nedeni 2 yıl önce aldığım monitor 12 k ya almıştım 15 gün sonra 8 k oldu ve 1 yıl 8 k da gitti şuan 30 k ya yakın bir fiyatı var

Hocam yalan yok gece yazdım uykuluydum cevap geliceğini düşünmedim fazla ahahahaha çok teşekkür ederim herkese tam açıklayamadığım için kendimi lisan ı af ola yayın izliyorum çoğunlukla pc başında dümenden cs rainbow lol valo oynuyorum o da arkadaşımla
Genel kullanım bir kulaklığı olacak anladığım kadarıyla.Bu bütçede wireless alırsanız çok beklentiye girmeyin işinizi görür o kadar.Aslında kulaklıkların fiyatları çok dengesiz.Cloud 3 de gereksiz pahalı şu anda.Açıkçası havit gamenote h2002D ye bir şans verirdim.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre
hocam cloud 3 ile cloud 3 dts x arasında kaldım hangisi daha iyi çok fiyat farkları yok aralarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,442
Üyeler
170,007
Son üye
xantia
Top Bottom