Mağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.V2x alma
Mağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.
Konuya gelecek olursak bu bütçede mikrofonu önemsiyorsan wirelessa yaklaşma bile bütçeyi 3.5 yapabilirsen cloud3 alabilirsin ama çok oyun oynamıyorum demişsin dümenden gerekliyse havit h2002p alıp kapatabilirsin olayı
Cloud 3 alıcağım hocam yüksek ihtimalle 28 şubatta 2800 iken şuan 3600 düşer mi acaba beklesem mi nedeni 2 yıl önce aldığım monitor 12 k ya almıştım 15 gün sonra 8 k oldu ve 1 yıl 8 k da gitti şuan 30 k ya yakın bir fiyatı varMağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.
Konuya gelecek olursak bu bütçede mikrofonu önemsiyorsan wirelessa yaklaşma bile bütçeyi 3.5 yapabilirsen cloud3 alabilirsin ama çok oyun oynamıyorum demişsin dümenden gerekliyse havit h2002p alıp kapatabilirsin olayı
Hocam yalan yok gece yazdım uykuluydum cevap geliceğini düşünmedim fazla ahahahaha çok teşekkür ederim herkese tam açıklayamadığım için kendimi lisan ı af ola yayın izliyorum çoğunlukla pc başında dümenden cs rainbow lol valo oynuyorum o da arkadaşımlaFazla oyun oynamıyorm demek yerine ne yaptığınızı belirtseniz daha iyi olmaz mıydıTam tersi olmuş.Millet normalde ne aradığını söyler
Ahahaha dostum aklımdakini söylemişsin almıycağımm konuyla alakasız numerolojide numaran 11 22 ya da 33 olabilir tanımadığın birinin ne düşündüğünü hissetmişsinn ben 11 im 11 ler birbirlerinin ne düşündüklerini hisseder birbirlerini tanımasalar bile nadir olan bir şeydir bu ama tanışıyorda arkadaşsa çoğu zaman yaşanır bu durum şuan ne diyor bu diyor olabilirsin ya da inanmaya bilirsin bende inanmıyordum asla ama araştırınca ve çevremdeki en yakın arkadaşımın 11 olması falan ya da astroloji astronomi olsun şöyle bir anektot vereyim astronomiden Fatih Sultan Mehmet bile istanbulun fethi için ayın dünyaya etkisini beklemiş ve denizlerin çekildiği zaman fetih yapmıştır koskoca ay dünyaya etki ediyorsa %80 i su olan insan oğluna nasıl etki etmiycekV2x alma
Teşekkür ederim cloud 3 alıcağımmbana kalsa hyperx cloud 3 al ama biraz daha koyman gerekiyor o zaman da fiyatına göre pahalı gibi oluyor diğer naçizane önerilerim
1- https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html
2- https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,321865938.html
3- https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1145382834.html
Genel kullanım bir kulaklığı olacak anladığım kadarıyla.Bu bütçede wireless alırsanız çok beklentiye girmeyin işinizi görür o kadar.Aslında kulaklıkların fiyatları çok dengesiz.Cloud 3 de gereksiz pahalı şu anda.Açıkçası havit gamenote h2002D ye bir şans verirdim.Cloud 3 alıcağım hocam yüksek ihtimalle 28 şubatta 2800 iken şuan 3600 düşer mi acaba beklesem mi nedeni 2 yıl önce aldığım monitor 12 k ya almıştım 15 gün sonra 8 k oldu ve 1 yıl 8 k da gitti şuan 30 k ya yakın bir fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yalan yok gece yazdım uykuluydum cevap geliceğini düşünmedim fazla ahahahaha çok teşekkür ederim herkese tam açıklayamadığım için kendimi lisan ı af ola yayın izliyorum çoğunlukla pc başında dümenden cs rainbow lol valo oynuyorum o da arkadaşımla
Hocam neler çektiniz. 2 aydır kullanıyorum sorun görmedimV2x alma
hocam cloud 3 ile cloud 3 dts x arasında kaldım hangisi daha iyi çok fiyat farkları yok aralarındaMağdur olmana bir yandan çok üzülüp bir yandan da çok gülüyorum hocam ya bence v2x muazzam bir kulaklık ama bir o kadar kroniği de var.