Neler Yeni

Kulaklık önerisi verir misiniz?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Doğukan Barut
beyler müzik dinlemeyi aşırı severim pc de montaj falan yaparken arka planda bassı tizzi iyi hissetmek istiyorum. oyun da oynuyorum onda da seslerin güçlü olmasını istiyorum. hakim olduğum bir konu değil kulaklık aşırı kararsız kalıyorum sizden ricam 3-4k bütçem var güzel bir kulaklık önerisi yapar mısınız şimdiden teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbi şaka gibi forum :) 3 saatten beri yazan kimse yok koskoca forumda :)

Son düzenleme:

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Göksel Gündüz
müzik için müzik kulaklığı, oyun için oyun kulaklığı almalısın. Hiç bir oyuncu kulaklığının müzik performansı yeteri kadar iyi olmuyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müzik için müzik kulaklığı, oyun için oyun kulaklığı almalısın. Hiç bir oyuncu kulaklığının müzik performansı yeteri kadar iyi olmuyor.
Öncellikle yazdığın için teşekkür ederim dostum:) yani kulaklık müzik için phlips tah1000 serisini kullanıyorum spor ve gündelik için gayet iyi değiştirsem olur mu olur ama önceliğim pc için. şuan pc kulaklığım bozuldu tamamen elektrik bile gelmiyor bilmiyorum niye miyadı dolmuştur belki sıkıntı yok ama pc içinde güçlü bass ve tizz sesli bir kulaklık arıyorum. çok model araştırdım Asus ROG Fusion II ye baktım iyi mi kötü mü bilemedim birileri kötü demiş birileri iyi, jbl kısmıan baktım orda da aynı keza öyle kararsızım yani

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muzaffer
2yil kadar anker q35 kullandim muzik icin. q45 var yeni modeli denemedim ama tavsiye ederim(q35den cok memnundum). bende yeni bir kualklik arayisi icerisindeyim

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Göksel Gündüz
Bu siteden araştırma yaptım. Bu sitede incelemesi bulunan uygun kulaklıklar bunlar ama 4000TL bandını aşıyorlar. Logitech G PRO X, 5370TL'ye satılıyor. Onun dışında Logitech G733 var yine 6000TL seviyesinde ama bunlar senin için yeterli kalır mı bilemiyorum. Bahsettiğin kulaklıklar hakkında da bilgi bulamadım.

Screenshot_1.jpg

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Doğukan Barut
Bu siteden araştırma yaptım. Bu sitede incelemesi bulunan uygun kulaklıklar bunlar ama 4000TL bandını aşıyorlar. Logitech G PRO X, 5370TL'ye satılıyor. Onun dışında Logitech G733 var yine 6000TL seviyesinde ama bunlar senin için yeterli kalır mı bilemiyorum. Bahsettiğin kulaklıklar hakkında da bilgi bulamadım.

Alıntıyı görüntüle

JBL Quantum 610 BU NASIL KNK​

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
batuhan a
hocam steelseries ve jbl markasından bütçene uygun olan bi tane alabilirsin daha çok müzik dinlerim dersen jbl önde tutmanı öneririm veya corsair hs75 olabilir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Doğukan Barut
hocam steelseries ve jbl markasından bütçene uygun olan bi tane alabilirsin daha çok müzik dinlerim dersen jbl önde tutmanı öneririm

JBL Quantum 610 şuan buna bakıyorum knk bilir misin bu modeli​

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Göksel Gündüz

JBL Quantum 610 BU NASIL KNK​

JBL Quantum 400 ve 800'ün testleri var sitede ama iyi notlar almamış müzik konusunda. 610 nasıl bilmiyorum ama müzik açısından iyi olmayabilir belki.

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
batuhan a
hocam hangisi hangisi diyerek ne kendinizi ne de bütçenizi zorlamayın hoşunuza giden bi kulaklığı alın baktığınız kulaklıklar fena değil yazdığınız bütçeye göre fazlasıyla beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum sadece dışarıda da kullanacaksanız mikrofonu çıkan veya gizlenebilir bakarsanız daha iyi olur

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Doğukan Barut
hocam hangisi hangisi diyerek ne kendinizi ne de bütçenizi zorlamayın hoşunuza giden bi kulaklığı alın baktığınız kulaklıklar fena değil yazdığınız bütçeye göre fazlasıyla beklentinizi karşılayacaktır diye düşünüyorum sadece dışarıda da kullanacaksanız mikrofonu çıkan veya gizlenebilir bakarsanız daha iyi olur
yok dışarda kullanacığım mic var dostum evde pc de kulaklığım yok :)

Top Bottom