Neler Yeni

Rent a car için PC önerisi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selam bir arkadaşım var, kız babası için ofis bilgisayarı arıyor babası rent a car işletiyor daha çok Microsoft Excel gibi programlar kullanıyor ve sanırsam araç takip gibi programlar kullanıyorlar bunun gibi örnek şimdi asıl meseleye gelelim bu kız benim için değerli o yüzden gerçekten ;
Kral bir F/P sistem önerisi veya parça önerisi istiyorum bu sistemde hangi parçalar kullanılabilir işlemci, ekran kartı ne kullanılabilir şimdi ucuz bir şey olacağı için eski kartlara işlemcilere çok hakim değilim o yüzden önerilerinizi istiyorum ve biliyorum ucuz olacağı için parçalar eski olacak yani sıfırını bulmak zor olabilir imkansızda olabilir sizden ricam varsa sıfır varsa atmanızı istiyorum yoksa 2.ci elde temiz bir şeyler varsa onları da atabilirsiniz
Bütçe konusunda tam bir şey demedi ama ben 3 4 k arası bir şey olmasını istiyorum monitör vs dahil olmayacak.
Kısaca:F/P bir sistem önerisi veya kullanabileceğim parça önerisi istiyorum.
İkinci elden 2K bandı güzel bir şeyler bulursun. Mesela ben günlük kullanımım için o fiyatlara 4. Nesil i3 işlemci 2GB ekran kartlı iş görür bir şey aldım arada Forza falan bile oynuyorum iş görüyor, rent yazılımına rahat rahat yeter 😀

Sizin kullanıma ekran kartı lazım değil. O yüzden 2./3./4. Nesil bir İ5 ve 8GB RAM li bir sistem bulmaya çalışın dahili grafik olsa da olur veya herhangi bir ekran kartı da olur.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
İkinci elden 2K bandı güzel bir şeyler bulursun. Mesela ben günlük kullanımım için o fiyatlara 4. Nesil i3 işlemci 2GB ekran kartlı iş görür bir şey aldım arada Forza falan bile oynuyorum iş görüyor, rent yazılımına rahat rahat yeter 😀

Sizin kullanıma ekran kartı lazım değil. O yüzden 2./3./4. Nesil bir İ5 ve 8GB RAM li bir sistem bulmaya çalışın dahili grafik olsa da olur veya herhangi bir ekran kartı da olur.
Önerdiğin işlemci nedir sarı siteden link atarsan sevinirim

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
am4 r3 1200 af + gt 630 veya fm2+ da a12 ler olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb ram ve 240 ssd yeter
Agam rent a car işletenin ilahaki paras ı olur 4k çok ölü bütçe 11k olsa güzel 0 sistem toplanır .

System specs :
R5 5600G
2X8G 16G ram Kingston fury beast 3200mhz cl16
Asrock B550 Hdv Vga hdmı destekli
Aerocool Hexform 500w psu'lu kasa İçerisndeki psu A.C VX 500w fazlasıyla yeterli .
Kioxia Exceria G2 500gb pcı 3.0 m2 ssd

Toplam fiyat 11500 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden olsa olurduda 0 için zor .
ikinizede teşekkür ederim yardımcı oldunuz.

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom