silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
İkinci elden 2K bandı güzel bir şeyler bulursun. Mesela ben günlük kullanımım için o fiyatlara 4. Nesil i3 işlemci 2GB ekran kartlı iş görür bir şey aldım arada Forza falan bile oynuyorum iş görüyor, rent yazılımına rahat rahat yeterSelam bir arkadaşım var, kız babası için ofis bilgisayarı arıyor babası rent a car işletiyor daha çok Microsoft Excel gibi programlar kullanıyor ve sanırsam araç takip gibi programlar kullanıyorlar bunun gibi örnek şimdi asıl meseleye gelelim bu kız benim için değerli o yüzden gerçekten ;
Kral bir F/P sistem önerisi veya parça önerisi istiyorum bu sistemde hangi parçalar kullanılabilir işlemci, ekran kartı ne kullanılabilir şimdi ucuz bir şey olacağı için eski kartlara işlemcilere çok hakim değilim o yüzden önerilerinizi istiyorum ve biliyorum ucuz olacağı için parçalar eski olacak yani sıfırını bulmak zor olabilir imkansızda olabilir sizden ricam varsa sıfır varsa atmanızı istiyorum yoksa 2.ci elde temiz bir şeyler varsa onları da atabilirsiniz
Bütçe konusunda tam bir şey demedi ama ben 3 4 k arası bir şey olmasını istiyorum monitör vs dahil olmayacak.
Kısaca:F/P bir sistem önerisi veya kullanabileceğim parça önerisi istiyorum.
Sizin kullanıma ekran kartı lazım değil. O yüzden 2./3./4. Nesil bir İ5 ve 8GB RAM li bir sistem bulmaya çalışın dahili grafik olsa da olur veya herhangi bir ekran kartı da olur.