GetR
80+
- Bütçe
- 35000
Bütçem var ama aklımda ki kulaklık meze 109 pro ikinci elden sizin önerileriniz nedir evde kullanacağım bunu arkası açık olduğu için pek sıkıntı olmaz ama böyle ekstra fiyatla arkası kapalı bir kulaklık ses kalitesi iyi olan varsa da önerebilirsiniz. İkinci el alacağım yani 50 binlere kadar çıkar bütçem ama f/p olsun ve şu ana kadar bulduğum en güzel f/p kulaklık meze 109 pro oldu ama focal clear mg de var arkası kapalıydı sanırım pek hatırlamıyorum neyse açıkta olabilir
Not : NV dinliyorum çoğunlukla
Not : meze 109 pro 2 el 23.000 ve 29.000 ilanları var çok cazip edici fiyatlar bence
2. el de var ama 50000 TL gerçekten o kadar ucuz olması mümkün mü? belirtmek isterim ki adamda 2. el aldım diyor
Not : NV dinliyorum çoğunlukla
Not : meze 109 pro 2 el 23.000 ve 29.000 ilanları var çok cazip edici fiyatlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada bütçe mütçe katmayıp direkt focal stellia mi alayım sıfırdan 119.000 TL param kalmayacak fakat sizce değer miBütçem var ama aklımda ki kulaklık meze 109 pro ikinci elden sizin önerileriniz nedir evde kullanacağım bunu arkası açık olduğu için pek sıkıntı olmaz ama böyle ekstra fiyatla arkası kapalı bir kulaklık ses kalitesi iyi olan varsa da önerebilirsiniz. İkinci el alacağım yani 50 binlere kadar çıkar bütçem ama f/p olsun ve şu ana kadar bulduğum en güzel f/p kulaklık meze 109 pro oldu ama focal clear mg de var arkası kapalıydı sanırım pek hatırlamıyorum neyse açıkta olabilir
2. el de var ama 50000 TL gerçekten o kadar ucuz olması mümkün mü? belirtmek isterim ki adamda 2. el aldım diyor
Son düzenleme: