V vorteins 80+ Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 52 Reaksiyon skoru 13 3 Temmuz 2025 #1 Hyperx cloud alpha wireless kullanıyorum. Pedleri deri oldugundan dolayı baya soyuldu ve rahatsız edici hale geldi. güzel rahat ve soyulmucak bir ped önerisi olan var mı?
Hyperx cloud alpha wireless kullanıyorum. Pedleri deri oldugundan dolayı baya soyuldu ve rahatsız edici hale geldi. güzel rahat ve soyulmucak bir ped önerisi olan var mı?
TechGuy 80+ Silver Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 2,912 Reaksiyon skoru 1,365 3 Temmuz 2025 #2 Arkadaş bunu almıştı ve memnun kalmıştı. Dilersen bir araştır. Minesk Hyper X Cloud 3/2 / 1 ve Cloud Alpha için Suni Deri Kulaklık Pedi Yüksek Kaliteli Materyal Kulaklık Süngeri : Amazon.com.tr: Elektronik Minesk Hyper X Cloud 3/2 / 1 ve Cloud Alpha için Suni Deri Kulaklık Pedi Yüksek Kaliteli Materyal Kulaklık Süngeri : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Arkadaş bunu almıştı ve memnun kalmıştı. Dilersen bir araştır. Minesk Hyper X Cloud 3/2 / 1 ve Cloud Alpha için Suni Deri Kulaklık Pedi Yüksek Kaliteli Materyal Kulaklık Süngeri : Amazon.com.tr: Elektronik Minesk Hyper X Cloud 3/2 / 1 ve Cloud Alpha için Suni Deri Kulaklık Pedi Yüksek Kaliteli Materyal Kulaklık Süngeri : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
theGladyator01 80+ Silver Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 2,594 Reaksiyon skoru 967 3 Temmuz 2025 #3 Ya bunların kumaşından varsa atsanıza cloud 3 için . Ben tr de bulamadım .