Kulaklık sattıktan sonra yaşanılan sorun

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
15
Airpods 2.nesıl kulaklık sattım alıcı dedi ki sağ kulaklığın şarjı hizli bitiyor. Örnek sol kulaklik %78 iken sağ %1 çözüm sundum yine olmadı aynıymış yine sizce ne yapabilirim iade istiyor. Yani kulaklık bendeyken aman aman böyle değildi %76’lık kadar fark olmuyordu sorun ne olabilir bilgisi olan var mı veya deneyimleyen

Seni iadeye zorlayan herhangi bir uygulama uzerinden satmadiysan bence iade etme. Alici urunu gorerek aldiysa ondan sonrasi seni ilgilendirmez

Mağazadan sıfır ürünü bile görerek aldıysan kolay kolay iade edilmiyor. Sen 2. El üründen bahsediyorsun :D Yorumsuz.

Sorun ne bilmiyorum ama satarken böyle bir sorun yoksa ve deneyerek aldıysa engelle gitsin. Bozmuş olabilir veya bozuk kulaklık verip dolandirmaya çalışıyor olabilir.
Sorun bakın şöyle sağ kulakligin sarji erken bitiyor bendeyken de böyleydi ama bu kadar absürt bi fark yoktu şarjda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mağazadan sıfır ürünü bile görerek aldıysan kolay kolay iade edilmiyor. Sen 2. El üründen bahsediyorsun :D Yorumsuz.
Sözüme güvendi ben 2-3 saat goturuyor dedim sag kulakligi oyle gorunce iade istiyor bende yaparım dedim ama yani boş bir sebep icin iade de etmek istemiyorum

Seni iadeye zorlayan herhangi bir uygulama uzerinden satmadiysan bence iade etme. Alici urunu gorerek aldiysa ondan sonrasi seni ilgilendirmez
Letgodan sattım alici whatsapptan ulasti bana

2. el kulak içi kulaklık mı alınır engelle geç

İlk çıkardığın kulaklıkta şarj daha hızlı biter. Kullanırken ilk soldakini kutudan çıkar, şarjı daha fazla gider.

Küçük sorunda olsa satilmamali. Satıcı kötü niyet olabilir, gerçekten sıkıntı olmuş olabilir. Bence iade alın size çok büyük zararı yoksa.

Sorun bakın şöyle sağ kulakligin sarji erken bitiyor bendeyken de böyleydi ama bu kadar absürt bi fark yoktu şarjda

Sözüme güvendi ben 2-3 saat goturuyor dedim sag kulakligi oyle gorunce iade istiyor bende yaparım dedim ama yani boş bir sebep icin iade de etmek istemiyorum

Letgodan sattım alici whatsapptan ulasti bana
Bir kulaklığın daha çabuk bitmesi normal. Biri bitiyorken diğeri 76 olmaz. Sende sorun yoksa ve için rahatsa bosver.

Bir kulaklığın daha çabuk bitmesi normal. Biri bitiyorken diğeri 76 olmaz. Sende sorun yoksa ve için rahatsa bosver.
Bende öyle sıkıntı vardı ama dediğim gibi %76’lık kadar sıkıntı yoktu

Bende öyle sıkıntı vardı ama dediğim gibi %76’lık kadar sıkıntı yoktu
Yani sıkıntı bile değildi bendeyken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,331
Üyeler
183,557