hocam dolby kullanıyorum ama hani ses kasmaktan ziyade ses kalitesini iyileştiriyor o yüzden o olur mu sanmam ama ss sonar sanki yapıyordu bu işidostlar merhabalar fps oyunu oynarken ses kasarken inanılmaz zorlanıyorum bunun ayarını yapabilmem için bir windows ayarı veya program vb var mı ?
teşekkür ederim çünkü hani adamı üst katta duyuyorum bir bakıyorum yandan çıkıp vuruyorhocam dolby kullanıyorum ama hani ses kasmaktan ziyade ses kalitesini iyileştiriyor o yüzden o olur mu sanmam ama ss sonar sanki yapıyordu bu işi
rica ederim kulaklık neydi hocam hani ses ayırt edememek daha çok kulaklıktan kaynaklı olur genelde ondan sordumteşekkür ederim çünkü hani adamı üst katta duyuyorum bir bakıyorum yandan çıkıp vuruyorgarip garip olaylar son zamanlarda delta force diye bir oyuna sardım ve hani artık adamları görmeden ölmeden bıktım ses kasmak ta yoruyor biraz teşekkürler öneri için ss sonara bakıcam.
ya sanmıyorum çünkü youtube den şu ses kasma teslterine girdiğimde problem olmuyor ama nedense iş oyuna gelince sıkıntı çekiyorum psikolojik olabilir (oyun farketmiyor cs,delta force vb.)Bana sanki kulaklığında sorun varmış gibime geldi combo combo
Realtek sürücülerin güncelse bunun haricinde üstteki arkadaşın önerdiği dolby veya benim şuan kullandığım ss sonar'ı öneriririm. Bunların hiçbiri çözmüyorsa yeni kulaklık şart kankamya sanmıyorum çünkü youtube den şu ses kasma teslterine girdiğimde problem olmuyor ama nedense iş oyuna gelince sıkıntı çekiyorum psikolojik olabilir (oyun farketmiyor cs,delta force vb.)
kulaklığın markasını hiç bilmiyorum 4-5 yıl önce abim doğum günü hediyseo larak almıştı RGB li kulaklığın yanında baya büyük bir göz simgesi var ben bi araştırayım şunu.Realtek sürücülerin güncelse bunun haricinde üstteki arkadaşın önerdiği dolby veya benim şuan kullandığım ss sonar'ı öneriririm. Bunların hiçbiri çözmüyorsa yeni kulaklık şart kankam
sen gel o kadar donanımdan anla 1 tane kulaklık yüzünden bir gecede cahil kalrica ederim kulaklık neydi hocam hani ses ayırt edememek daha çok kulaklıktan kaynaklı olur genelde ondan sordum
hocam göz simgesi asus rogta var o olsa anlardınız değildirkulaklığın markasını hiç bilmiyorum 4-5 yıl önce abim doğum günü hediyseo larak almıştı RGB li kulaklığın yanında baya büyük bir göz simgesi var ben bi araştırayım şunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani şimdi 5-6 yıldır hiç bozulmadan sağlam çalışıyorsa kaliteli bir markadır diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum aratmadığım kulaklık markası kalmadı hala bulamadım şu göz simgeli markayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen gel o kadar donanımdan anla 1 tane kulaklık yüzünden bir gecede cahil kalss sonar derdime derman gibi teşekkür ederim.
asus değil ona eminim ilk monster sanmıştım ama monsterin simgesi çok büyük bu biraz daha küçük.hocam göz simgesi asus rogta var o olsa anlardınız değildirgigabaytta vardı o da kulaklık yapmıyor monsterda göz simgesiydi başka var mı kalan
![]()
![]()
foto gelir mi hocamasus değil ona eminim ilk monster sanmıştım ama monsterin simgesi çok büyük bu biraz daha küçük.