Neler Yeni

Kulaklık ses kalitesi hakkında yardım!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim kulaklığın tüm özelliklerini beğendim fakat en önemli olan ses kalitesi yetersiz geldi böyle bir şey mümkün mü bilenler yardım ederse sevinirim

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim kulaklığın tüm özelliklerini beğendim fakat en önemli olan ses kalitesi yetersiz geldi böyle bir şey mümkün mü bilenler yardım ederse sevinirim
Aynısını şuan arkadaşım Rog Fusion II 500 de yaşıyor çözümü varsa iyi olur

Aykut D.

80+ Gold
Ses ayarlarından bit ayarı tatmin etmezse eq kullanabilirsin . Bana kalsa elden çıkarmak daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses ayarlarından bit ayarı tatmin etmezse eq kullanabilirsin . Bana kalsa elden çıkarmak daha mantıklı.
öyle yapacağım hocamda şansımı denemek istedim hiç anlamıyorum o ayarlardan nerede yardım alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını şuan arkadaşım Rog Fusion II 500 de yaşıyor çözümü varsa iyi olur
hocam bilinenden şaşmamak lazım maalesef

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
Oğuz
Dolby Access indirip dene. Çok çok iyi yapacağını sanmam ama biraz da olsun düzeltir.

Aykut D.

80+ Gold
öyle yapacağım hocamda şansımı denemek istedim hiç anlamıyorum o ayarlardan nerede yardım alabilirim

hocam bilinenden şaşmamak lazım maalesef
W11 ses ayarları→ ses denetim masası→ geliştirme olması lazm.

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
satarsan haberim olsun reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Steelseries Sonar. Dolby. DTS. Equalizer APO. Bu programları kullanarak ses seviyesini yükseltebilir istediğin kaliteye getirebilirsin. Dolby ve DTS aynı anda açılmıyor. Sonar, DTS ve Equalizer APO yu aynı anda açabilirsin.

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
izmirdeyim hocam bende sıfır ürün 2 saat kullanıp bıraktım ürün geldikten sonra bir şeyler deneyeceğim olmazsa size satarım
bu gün izmire gliyorum :D :D denk gelmeye bak

izmirdeyim hocam bende sıfır ürün 2 saat kullanıp bıraktım ürün geldikten sonra bir şeyler deneyeceğim olmazsa size satarım
ne kadar istiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yunus Emre Uzun
bu gün izmire gliyorum :D :D denk gelmeye bak

ne kadar istiyorsun
Hocam ürün şu anda elimde değil iadeden göndermediler beyaz modeli var ben 1700e aldım 1500e bırakırım

Steelseries Sonar. Dolby. DTS. Equalizer APO. Bu programları kullanarak ses seviyesini yükseltebilir istediğin kaliteye getirebilirsin. Dolby ve DTS aynı anda açılmıyor. Sonar, DTS ve Equalizer APO yu aynı anda açabilirsin.
Hocam çok teşekkürler deneyeceğim yapamazsam size tekrar uklaşsam olur mu hangi ayarlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,971
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom