Neler Yeni

Öneri Kulaklik tavsiyesi napmaliyim

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Bütçe
250
Corsair HS35 Stereo Mavi CA-9011196-EU Ayrılabilir Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com bunu aldim ancak içinde PC için soketi cıkmıyormuş. Şu an gözümden düştü. Kargoyu teslim almayacağim. Sonuçta aparati alsam bile sonuçta ek olacak, kalitesini bozabilir. N11 20 TL kupon vermiş, oradan ucuza alinacaklara baktim.

Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri

Gamenote H2016D RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com

Redragon H220 Themis Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Redragon H220 Themis Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com

Gamemax HG3500 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Gamemax HG3500 7.1 Surround RGB Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
www.n11.com

Sizce ne yapmaliyim? HS35'i 225 TL'ye almiştim. 40 TL'ye aparat alip kullanmali miyim, yoksa başka bir ürün mü almalıyım?

Top Bottom